Селекционерът на Италия Роберто Манчини чака с нетърпение началото на

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини чака с нетърпение началото на
Коментари Харесай

Манчини: Мачовете между Англия и Италия станаха класика

Селекционерът на Италия Роберто Манчини чака с неспокойствие началото на евроквалификациите. " Адзурите " започват присъединяване си в група " С " с колосален конфликт с другия огромен любимец в групата в лицето на Англия. Според италианския ментор борбите сред тези два тима са се трансформирали във футболна класика. Те играха напълно неотдавна един против различен в Лигата на нациите.

" Италия против Англия се трансформира в класика, както бяха конфликтите сред Италия и Германия в предишното. Англия е мощен тим, който има класа и техника, тъй че чакам тежък мач. Те имат повече варианти за състава спрямо нас, само че нашата цел е да изиграем мощен мач, да се представим на равнище и да стартираме европейските квалификации с победа ", съобщи Манчини.

Макар да не съумя да се класира на последното международно състезание, Италия е актуалният европейски първенец и всички се надяват още веднъж да доближат до еврофиналите, където да пазят трофея си.

" Искаме да стартираме мощно, само че групата ни е тежка. Украйна е там, а те също са твърд тим. Англия е страховит отбор, само че мачовете на националните тимове са значими и всеки желае да играе на европейско или международно състезание. Затова мотивацията е доста значима. Това е претрупан месец за клубните тимове, футболистите са уплашени, само че в този момент ще имат няколко дни да се възстановят и да могат да бъдат в оптимално положение за четвъртък. В живота нищо не е несъмнено, само че за какво да не спечелим европейското още веднъж. Първо обаче би трябвало да се класираме ", добави експертът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР