Селекционерът на Германия Йоаким Льов разкри, че повече няма да

...
Селекционерът на Германия Йоаким Льов разкри, че повече няма да
Коментари Харесай

Край на кариерата на Мюлер, Хумелс и Боатенг в Бундестима

Селекционерът на Германия Йоаким Льов разкри, че повече няма да разчита на трима от главните футболисти, с които завоюва международната купа от Мондиала в Бразилия през 2014-та година – Томас Мюлер, Матс Хумелс и Жером Боатенг.

30-годишните Хумелс и Боатенг, и 29-годишният Мюлер имат общо 246 мача с екипа на Бундестима, само че формата им както за Байерн Мюнхен, по този начин и за националния тим не е добра в последната година. “2019-та е годината на новото начало за Бундестима. За мен бе значимо да изясни мислите и проектите си персонално на играчите и треньорите на Байерн Мюнхен ”, разяснява Льов, който отиде до Мюнхен, с цел да се види очи в очи с триото на баварците. “Благодаря на Матс, Жером и Томас за многото сполучливи и неповторими години, които имахме дружно ”, добави на днешната си конференция треньорът на Германия.

Льов добави, че позицията на вратаря Мануел Нойер в Бундестима също не е сигурна. “Мануел бе нашият номер 1 преди, само че тази година е един нов старт и Марк ще получи своя късмет ”, изясни той, визирайки стража на Барселона Марк Андре Тер Щеген. “В годината, в която стартират квалификациите за Евро 2020, ние изпращаме явен сигнал – младите играчи от националния тим ще имат нужните шансове, с цел да се развият изцяло. Сега те би трябвало да поемат отговорността ”, сподели още Льов.

Феновете ще видят “новата ” Германия на Йоаким Льов за първи път в контролата със Сърбия във Волфсбург след две седмици, както и в квалификацията с Холандия в Амстердам на 24 март. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР