Селекционерът на Германия - Ханзи Флик, беше изключително разочарован след

...
Селекционерът на Германия - Ханзи Флик, беше изключително разочарован след
Коментари Харесай

Флик с тежко признание: В момента е невъзможно да бием подобен съперник

Селекционерът на Германия - Ханзи Флик, беше извънредно отчаян след тежката загуба от Япония с 1:4 в контролна среща, която се игра на „ Фолксваген Арена “, а резултатът можеше да е и още по-стряскащ за Бундестима, в случай че противникът им бе по-съсредоточен пред гола.

Наставникът призна, че сега отборът му няма класата, с цел да се опълчи на конкурент от ранга на Япония.

„ В момента нямаме ресурса, с цел да сътворяваме голови благоприятни условия против толкоз компактна отбрана. Трябва да признаем, че не сме в кондиция да победим тим от ранга на Япония. Те имат основите. Смятам, че в Германия би трябвало да се събудим и да работим тъкмо над това. Няма смисъл от взаимни обвинявания. Имахме добра концепция, само че не се получи и в този момент би трябвало да излезем от тази обстановка обединени “, съобщи Флик.

Това бе трета поредна загуба и общо пети мач без триумф за Бундестима. Това докара и до разумния въпрос дали наставникът ще бъде уволнен. Той обаче продължава да има вяра, че е верният човек, който да води тима.

„ Така считам, само че във футбола има непрекъсната динамичност. Не мога да предскажа какво ще се случи. Аз и екипът ми се стараем по всевъзможен метод да подготвим тима допустимо най-добре. Единственото, което мога да кажа е, че си вършим съзнателно работата и да, считам, че аз съм верният треньор за националния тим сега “, сподели още Флик.

A night to forget in Wolfsburg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР