Селекционерът на европейския шамион Италия - Роберто Манчини посочи няколко

...
Селекционерът на европейския шамион Италия - Роберто Манчини посочи няколко
Коментари Харесай

Манчини: С Дзаниоло и Скамака можем да спечелим Мондиала

Селекционерът на европейския шамион Италия - Роберто Манчини уточни няколко играчи, за които счита, че биха били решаващи освен за класиране на Мондиала в Катар, ами и за неговото продобиване. Италианският експерт хвърли акцент върху звездите на Рома – Леонардо Спинацола и Николо Дзаниоло, както и върху нападателя на Сасуоло – Джанлука Скамака.

Спинацола получи травма на ахилесовото сухожилие по време на четвъртфиналите на UEFA EURO 2020 против Белгия и е към края на лекуването си.

„ Той е решителен състезател за нас. Малко изостава в проекта си за възобновяване, само че сме уверени, че ще се върне в игра през февруари ", стартира селекционерът.

Италия се бори с неналичието на голове в последно време и Манчини бе запитан за вероятни решения на проблемите в офанзива, като му бяха подхвърлени имената на Дзаниоло и Скамака.

„ Николо може да даде доста на своя клуб и националния тим. Всичко зависи от неговото неизменност. За мен не е крило. Атакува опустошително през центъра. Скамака има всичко, с цел да стане приключен нападател. Отбелязва по всевъзможен метод. Говорихме доста по време на последния подготвителен лагер. Може да се усъвършенства още доста. С него и Дзаниоло възможностите на Италия са доста високи “, съобщи несъмнено Манчини.

Il c.t. dell'Italia sicuro: "Con Zaniolo e Scamacca possiamo vincere il Mondiale "
— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР