Селекционерът на Босна и Херцеговина Ивайло Петев е наблюдавал на

...
Селекционерът на Босна и Херцеговина Ивайло Петев е наблюдавал на
Коментари Харесай

Ивайло Петев се появи на стадиона на белгийски клуб, който проявява интерес към него

Селекционерът на Босна и Херцеговина Ивайло Петев е следил на стадиона мача от белгийското състезание сред Остенде и Юпен, написа вестник nieuwsblad.be.

Не е ясно дали Петев е бил там с съответни цели. Изданието ускорява спекулациите, че Петев може да бъде идващият треньор на локалния първокласен Остенде или пък най-малко се водят някакви диалози. Остенде завоюва с 2:1, само че преди този момент имаше пет следващи загуби, някои от които доста тежки.
 Белгийски тим пожела Ивайло Петев за треньор
Белгийски тим пожела Ивайло Петев за треньор

Остенде ще се бори за оставането си в елита

Босненските медии обаче оповестяват, че е изцяло допустимо визитата му да е цялостно съвпадане на обстоятелствата. Миналата седмица се появиха информации, че Петев може да напусне Босна и Херцеговина и да поеме този тим. Но пък в отбора на Юпен играе един от босненските национали- Смаил Превляк. 26-годишният нападател има 43 мача и 21 гола за Юпен.

Другата седмица българският треньор на босненците ще заведе селекция най-вече от локални играчи за контролна среща със Съединени американски щати. Мачът е плануван за 18-и декември в Карсън (Калифорния).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР