Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес не скри огромното си разочарование

...
Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес не скри огромното си разочарование
Коментари Харесай

Мартинес: Разочарованието е огромно, но трябва да се съберем за малкия финал

Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес не скри голямото си отчаяние след вчерашната загуба с 0:1 от Франция на полуфиналите на Мондиала в Русия. Това бе едвам второто класиране на „ алените дяволи “ в топ 4 на международни финали след 1986, само че още веднъж те не съумяха да прескочат тази фаза.

„ Разочарованието е голямо. Не е нужно да разказвам каква е атмосферата в съблекалнята. Моите футболисти са ядосани и разочаровани, само че това е естествена реакция, когато си изгубил полуфинал “, призна след мача испанецът.

Все отново Мартинес съобщи, че тимът ще опита да завоюва дребния край на Мондиала в събота и по този метод да вземе бронзовите медали. „ В момента е доста мъчно да приемеш като нещо положително, че имаме да изиграем още един мач. Ние обаче би трябвало бързо да се възстановим както физически, по този начин и душевен и да погледнем на това като страхотна опция, тъй като не всеки ден можеш да завършиш на трето място на Световно състезание. Единственият случай, когато Белгия е имала сходен късмет бе през 1986 и тогава тимът финишира четвърти. Трябва да разберем смисъла на този значим мач, само че също по този начин съм наясно какъв брой мъчно е това в случай, че си имал опция да играеш край “, добави още селекционерът на белгийците. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР