Селекционерът на българския национален отбор по минифутбол Николай Михов изрази

...
Селекционерът на българския национален отбор по минифутбол Николай Михов изрази
Коментари Харесай

Селекционерът на България: Ще направим всичко по силите си да спечелим бронзовите медали

Селекционерът на българския народен тим по минифутбол Николай Михов изрази задоволството си от представянето на отбора ни на европейското състезание по минифутбол в Словакия.

На шампионата на Стария континент в Кошице, „ лъвовете “ реализираха влиятелни победи против съставите на Австрия, Италия и Франция, само че .

Михов е на мнение, че „ трикольорите “ са били изцяло равностойни на румънците, само че рулетката на дузпите е отредила ние да сме на губещата страна.

„ Получи се един много здрав мач, изпълнен с тактическо надиграване. Мисля, че бяхме изцяло равностойни на съперника, с нищо не им отстъпвахме. Това бе следващият прелестен мач, който изиграха моите момчета на европейското състезание “, стартира наставникът.

Специалистът е на мнение, че тимът ни може да увеличи класата си, в случай че се проведат повече лагери и се изиграят повече контроли.

„ Няма от какво да съм неудовлетворен от представянето на тима, футболистите ни се раздадоха на най-много и направиха всичко както би трябвало. Просто
рулетката на дузпите избра ние да сме на губещата страна. Ако успеем да осигурим повече контроли и повече лагери, ще вдигнем равнището още повече “, съобщи треньорът.

Той изрази страдание, че страната ни няма да взе участие в борбата за европейската купа, само че изрично съобщи, че съставът ни ще даде всичко от себе си да се окичи с бронзовите медали.

„ Излизаме да спечелим мача за третото място и да се окичим с бронзовите медали. Съжаляваме, че не успяхме да стигнем до финала, само че и бронзовите медали ще бъдат огромен триумф за нас “, добави Михов.

Селекционерът благодари за поддръжката, която националите ни получават и добави, че точно тя е стимулирала футболистите ни да се показват на върха на опциите си по време на конкуренцията в Словакия.

„ Благодаря на всички, които ни гледаха и ни подкрепяха. Тимът ни имаше потребност от тази поддръжка, усетиха я и може би по тази причина се показаха на върха на опциите си “, приключи Николай Михов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР