Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич може

...
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кръстаич може
Коментари Харесай

Медиите в Сърбия: Младен Кръстаич е получил ултиматум, за да остане начело на българския национален отбор

Селекционерът на българския народен тим по футбол Младен Кръстаич може да бъде уволнен от поста си, в случай че не завоюва най-малко един от идните два дуела от квалификациите за Евро 2024 против Литва и Сърбия, настояват сръбските медиите.

Подобна информация се появи в няколко уеб страницата в западната ни съседка, където считат, че ултиматумът към Кръстаич е пристигнал персонално от президента на БФС Борислав Михайлов.

" В случай, че Младен Кръстаич стигне до три точки в Литва и се показа равностойно в дуела със Сърбия, той най-вероятно ще остане на селекционерския пост. В противоположен случай управлението на БФС ще търси друго решение, тъй като нови две провали биха означавали освен завършек на всички шансове за класиране, само че и отприщване на публичното неодобрение ", се написа в материал на Sportklub.rs.

Националният тим на България под управлението на Младен Кръстаич стартира с две загуби присъединяване си в квалификациите за Евро 2024, губейки поредно вкъщи против Черна гора и като посетител на Унгария.

Още тогава се заприказва, че сръбският ментор може да напусне поста си на селекционер на " лъвовете " и да поеме тим от Израел, само че в последна сметка Кръстаич ще води българите и в идните два дуела.

Българският отбор гостува на Литва на 17 юни (събота) от 16.00 часа, а три дни по-късно във вторник (20 юни) от 21.45 часа приема Сърбия на " Хювефарма Арена " в Разград. И двата мача не пропускайте да гледате НА ЖИВО в ефира на Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и онлайн на bntsport.bg!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР