Селекционерът на България Петър Хубчев разкри, че вече е подписал

...
Селекционерът на България Петър Хубчев разкри, че вече е подписал
Коментари Харесай

Хубчев: Имам нов договор, за всеки този мач може да е последен

Селекционерът на България Петър Хубчев разкри, че към този момент е подписал новия си контракт и той е за две години, като обгръща европейските квалификации. Той разкри и някои дребни елементи от него.

"Да, имам нов контракт. Контрактите във футбола са в огромна степен условни. Моят е за две години, само че никой не е сигурен, че ще е до края. В него има точки, при които и едната и другата страна могат да реагират. "

"По някои от нещата дори не сме разговаряли. Ще упорствам до последно във всяка една допустима дата да имаме по една контрола. Това за мен е първа инспекция. От идната година ще бъде по друг метод и ще има Купата на Нациите. Всяка една опция ще желаеме да имаме другарски мачове ", съобщи Хубчев.

Годината за него и националите ще завърши с контролата против Саудитска Арабия в Лисабон. Това е първата контрола под управлението на експерта, а той беше безапелационен, че при слаби изяви този мач може да се окаже финален за тези, които не се раздават.

"Надявам се откровено да знаят тези, които не се раздават. Това е доста значимо за мен тези хора да знаят защо става въпрос. От държанието на някои, които в този момент са тук, те са разбрали. Но не желая да загатвам имена. Вижда се всичко на мачовете и тренировките. "

"За всеки един този мач със Саудитска Арабия може да е финален. Не единствено за тези, които не са се раздавали до момента ", съобщи още селекционерът и добави, че има доверие на всички извикани.

"Националният тим се приготвя по-различно от един клубен тим. Нямаме и толкоз благоприятни условия за доста контроли, по тази причина няма да вършим доста опити. Вярвам на момчетата, които съм викал и ще продължа да разгадавам на тях. Разбира се, има някои смени на някои лагери ", показа още селекционерът и разкри дали е можело да има различен противник за контролата.

"Имахме запитвания от Украйна, Албания, само че там имаше някакво противоречие с датите, имаше и други запитвания, само че сме се спрели на този вид. Не сравнявайте Саудитска Арабия с другите тимове, играчите би трябвало да са оптимално виновни. Заблуждавате се, в случай че мислите, че са по-слаб тим ", съобщи треньорът и показа какви са задачите му за идващите квалификации.

"Цел не ми е поставяна цел от никого, не са идвали хора да ми кажат какво би трябвало да се стигне. Но аз желая а всяка цена да се класираме на Европейско състезание. Ако не успеем да се класираме, никой няма да се интересува по какъв начин и за какво не е реализирана задачата. "

"И противоположното. Не ми се желае да приказваме от в този момент, от март месец желая да се концентрираме и да убедим всички, че това е задачата ни ", съобщи Хубчев и показа дали към този момент си е направил изводите от миналия квалификационен цикъл.

"Още не съм направил огромните заключения от квалификациите. Обикновено декември месец е времето за заключения и равносметки, дано мине този мач и ще ги създадем ", приключи селекционерът на България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР