Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт прояви критичност към отбора въпреки

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт прояви критичност към отбора въпреки
Коментари Харесай

Саутгейт остана критичен към играта на Англия въпреки гръмката победа

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт прояви сдържаност към тима макар гръмката победа. Съставът завоюва с 6:1 против Панама и си обезпечи място в осминафиналите.

" Всъщност не харесах изключително представянето на тима ", сподели Саутгейт след най-голямата победа на Англия на международни финали.

" Не ми хареса стилът и не ми хареса голът в края. Но въпреки всичко останалото беше много положително. Свръх сериозен съм, само че мисля, че първоначално бяхме малко нетърпеливи ", съобщи селекционерът.

По думите му мачът с Панама е бил огромно предизвикателство, тъй като противникът е играл с шестима в отбрана и трима в полузащитата. " Второто полувреме е доста мъчно, без значение какво казваш на играчите при 5:0 на почивката. Говорихме за това, че още един гол е значим, с цел да сме отпред в групата и по тази причина голът в края е разочароващ ", добави той.

Англия и Белгия ще спорят за първото място в групата в директния мач между тях. Сега двата тима са отпред с по шест точки и голова разлика 8:2. При цялостно тъждество класирането ще бъде несъмнено въз основа на получените картони.

Саутгейт е удовлетворен, че след положената работа в тима се вижда настроението, с което играят футболистите му.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (293)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР