Сектата не иска дебати защото няма аргументи да ги спечели,

...
Сектата не иска дебати защото няма аргументи да ги спечели,
Коментари Харесай

Кой не иска да стане милионер на 25 без усилие - ето ви я българската мечта от плът и кръв

Сектата не желае диспути тъй като няма причини да ги завоюва, нито има готови хора, което доста стартира да си проличава щом даже леко се отклонят от сюжета с авансово репетираните изявленията в БТВ и Народоосвободителна въстаническа армия, по тази причина крият претендентите си в бункера като Джо Байдън - единствено по този начин не вършат издънки.

Вместо това се основават митове за тях, също като легендите за другаря Сталин и вожда Хитлер - значимо е не кои са, а какво символизират. Кой не желае да стане милионер на 25 без да е положил никакво изпитание - ето ви я българската фантазия от плът и кръв. Сектата обаче има и други способи за увещание: тя ще ви накара да се чувствате непълноценни хора и ще ви вмени чувство за виновност в случай че дръзнете да деянията свободна воля и се отклоните от пътя, който е начертала за вас, тъкмо както вършат паразит-психопатите в интимните си връзки.

Ако не приемете безрезервно всяка тяхна заръка - от възбраната на бюлетините и закриването на звената за битка с мафията, до съсипването на стопанската система и енергетиката, то вие сте Untermensch, deplorable, гербераст и Ганя - би трябвало бързо да изпълзите назад в дупката си и в никакъв случай повече да не излизате оттова.

Сега сектата ви споделя, че нямате морално право да гласувате за бясната левичарка-путинофил Ваня G. Засрами се, Ганя! Същата тази фракция на предходните избори обаче разпореди да се гласоподава за още по-бясната левичарка и путинофил Маяма - пазителката на МОЧА. И тогава споделяха „ засрами се, Ганя “ за тези, които не желаеха да поддържат „ лицето на смяната “ и покровител на сводниците.

Ганя трябваше да бъде надълбоко компрометиран и с цел да не поддържа за президент ерудиран професор с безупречна известност вместо съветското дрънкало, на което тая фракция сервилно клекна през 2020-та. Даже пробваха да щурмуват турското посолство в следващото си взаимно интензивно мероприятие с „ Възраждане “, „ Атака “ и другите свои събратя от котилото на Държавна сигурност.

Ваня G без подозрение е крайно-ляв путиноид, съвсем колкото Маяма, Нинова и Радев, които ППДБ лансираха години наред. Кое е по-вредно и рисково обаче: крайно-ляв кмет или крайно-ляв министър на стопанската система? Кмет-путиноид или президент-путиноид? Нека си го изясним преди да текне пяната от устата. Надявам се приятелите-сектанти да не прегреят с този въпрос - той е малко над тяхното равнище, само че в такива случаи те нормално дават отговор с „ да, но той Бойко.. “, тъй че не се безпокоя за здравето им. Тревожа се обаче за здравето на следващия недорасляк, който си е платил добре на сводниците от сектата да го пробутат на някакъв пост.

Ваня G, въпреки да не свети с интелектуална мощност, е драпала сама в живота, та е развила качества - в случай че това момченце, отгледано под стъклен капак и на кварцова лампа, въпреки всичко има нелепостта да се изправи пред нея в открит дуел, ще бъде раздрано и оглозгано до кости (дори не съм сигурен дали има такива, само че по този начин се казва).. единствено с защита!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР