Сексуалната комуникация е жизненоважна за щастливата и взаимно удовлетворяваща връзка.

...
Сексуалната комуникация е жизненоважна за щастливата и взаимно удовлетворяваща връзка.
Коментари Харесай

Вижте защо женените двойки не са добри в тази част от секса

Сексуалната връзка е жизненоважна за щастливата и взаимно удовлетворяваща връзка. Да се приказва откровено и транспарантно за половите проблеми, може да бъде мъчно. Много хора се усещат неловко или унизително да изискат категорично това, от което се нуждаят, без значение дали са в в действителност зрели и цялостни с любов връзки. За това има доста пояснения.

1. Много хора са израснали с посланието, че сексът е "мръсен " или че е невъзпитано да се разисква сексът
2. Други могат да бъдат уплашени от засегнатост, нанесена от колегата им
3. Мнозина се тормозят и по какъв начин половинката им ще отговори на техните претенции

Много постоянно се счита, че бракът и дълготрайните задължения са най-хубавото решение на тези проблеми. Освен това доста хора имат вяра, че уменията се получават с времето.

Наистина ли бракът има някаква връзка с усъвършенстваната полова връзка?
Отговорът в действителност е „ не “. Проучване, оповестено в Journal of Sex Research, демонстрира, че фамилните двойки оповестяват за по-ниски проценти на умения за полова връзка спрямо множеството групи. Сексуалната връзка нормално се дефинира като степента, в която хората могат да изразят своите желания във връзка с секса (целувки, орален секс, анален секс, вагинален секс, ролеви игри).

Защо половата връзка е толкоз значима?
Изследванията демонстрират, че половата връзка е тотално обвързвана с плътското задоволство. Тя е медиатор сред половата самокритика и половото задоволство. Други изследвания демонстрират, че по-високите равнища на полово другарство позитивно корелират с повече претърпени оргазми и по-висока периодичност на замяна на милувки.

Защо женените двойки не са страхотни в половата връзка?
Много постоянно се мисли, че положителните информационни умения изискват време и старания. С течение на времето научаваме потребностите един на различен и ловко показваме щенията си. Затова бракът би трябвало да е съвършен за насърчаване на умения за полова връзка, нали? Всъщност не е наложително. При фамилните двойки се регистрират по-ниски равнища на умения за полова връзка с течение на времето. Освен това е налице интеракцията с женитбата - хората с по-ниски равнища на умения за полово другарство са по-склонни да сключат брак. Те желаят да се усещат по-сигурни в имането на сътрудник и се задоволяват с по-неангажирания си полов живот. Това обаче не оказва помощ за връзката освен сред чаршафите, само че и отвън тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР