Секси учителката Силвия Зубева показва топ форма на самотен остров.

...
Секси учителката Силвия Зубева показва топ форма на самотен остров.
Коментари Харесай

Секси учителката Силвия Зубева в топ форма на самотен остров

Секси учителката Силвия Зубева демонстрира топ форма на уединен остров. Хубавицата се хвали с тяло—трепач по време на почивка със брачна половинка си, научи HotArena.

Силвия и волейболният национал Тодор Скримов взеха решение за малко да избягат от родителските си отговорности и се отдадоха на къса отмора на уединен остров, надалеч от родината.

Спортистът даже качи обща фотография в мрежата, на която младото семейство крачи по плажа хванати за ръка и крачат по плажната линия. Впечатление прави спортната форма и стегнатите задни елементи на преподавателката, която преди години водеше редиците на дребните възпитаници в столично учебно заведение.

Зубева е облечена в зелен бански и демонстрира страхотна форма след раждането. През 2017 година тя роди дъщеричка—Ася и се радва на извънредно фамилно благополучие.

Още при започване на бременността си Силвия реши да се отдръпна от преподаването и да не обявява положението си. А неотдавна стана ясно, че е решила да се отдръпна дефинитивно от преподаването.

С Тодор Скримов рядко обявяват персоналните си моменти. Дори сватбата им се състоя в стеснен кръг през юли 2017 година.

Церемонията въпреки всичко не мина без сътрудниците на Скримов от националния, а кумове на съотборника бяха Виктор Йосифов и половинката му Виолина, написа „ България през днешния ден ”.

Неотдавна Силвия призна, че Скримов е мъжът на живота й и желае да е вечно с него. Разкрива, че той я е спечелил с положителното си отношение и образование.
Силвия Зубева стана известна, когато през 2014 година нейна фотография обиколи международните и родни уеб сайтове, а мнозина я оповестиха за най-секси учителката в България.

По-късно Зубева призна, че е получавала хиляди неприлични оферти от непознати мъже и даже бащи, само че не отвръщала на поканите, а чакала верния човек.
Месеци по-късно ориста я среща със спортиста Скримо, който я вижда на десетки постове в обществената мрежа и е запленен от нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР