Сексът на средностатистическия британец трае по-малко от времето, необходимо за

...
Сексът на средностатистическия британец трае по-малко от времето, необходимо за
Коментари Харесай

Колко минути продължава добрият секс?

Сексът на средностатистическия британец трае по-малко от времето, належащо за сваряването на едно яйце , т.е. по-малко от 10 минути, написа в. " Метро ".

Изданието цитира национално проучване, от което проличало, че средностатистическият акт на британеца може да се удължи и до 19 минути , в случай че към него бъде прибавено и времето, отдадено на любовната игра. Това значи, че поданикът на Нейно Величество посвещава съвсем половината от времетраенето на своя любовен акт, с цел да " влезе в въодушевление ", написа таблоидът.

Проучването било поръчано от компанията за секс играчки " Лавхъни " и в него взели участие 4000 души. От него проличало, че една четвърт от британците са по-издръжливи в постелята и са им нужни 20 минути . Две трети от интервюираните изказали мнението, че положителният секс би трябвало да трае 15 минути.

Времето за секс непрестанно понижава за британците и единствено една трета от участниците в анкетата доверили, че имали споделени оргазми .

От изследването станало видно, че три четвърти от мъжете достигали до оргазъм по време на сексуален акт, до момента в който този % при дамите бил 28 на 100.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР