Сексът е важна част от развитието в една връзка. Сексът

...
Сексът е важна част от развитието в една връзка. Сексът
Коментари Харесай

6 неща, които не трябва да правиш по време на секс

Сексът е значима част от развиването в една връзка. Сексът обаче си има и някои тънкости. По всяко едно време може да объркаш нещо по време на самия секс и да приключи с не толкоз добър край. Една неправилна дума, фраза или деяние обаче може да убие желанието в колегата ви и да го отложите за другия път. Не сте сигурни какво тъкмо не би трябвало да вършиме по време на секс и къде бъркате? Е, отговорът е тук. Ние сме отсреща да ви помогнем да не повтаряте грешката, която сте позволили, било то даже и несъзнателно.

 infomax-logo-50-15-HW

6 неща, които не би трябвало да правиш по време на секс

1. Използване на телефона
Шокиращо ново изследване откри, че един на всеки 10 души признава, че ревизира телефоните си по време на секс.Не е изненадващо, че хората от хилядолетието са най-склонни да се поддадат на разрушаващия табиет. Изборът на телефона пред колегата ви основава спор и води до по-ниски равнища на задоволство от връзката и по-високи равнища на меланхолия, оповестяват тези откриватели. Как може да си съсредоточен по едно и също време и на двете места- в телефона и в колегата.Доста сложна задача, даже невъзможна. Затова за добър секс всички странични неща са непотребни, камоли телефона.

2. Гледане на часовника

 5 неща, които не трябва в никакъв случай да вършиме преди секс  6 неща, които не би трябвало да правиш по време на секс

На всеки се е случвало да прави секс, когато е изтощен или има проблеми на главата си и мисли единствено за тях и стартира да се взира непрекъснато в часовника.Кой знае за какво, в случай че почнеш да се прозяваш и да си гледаш часовника по време на секс, хората го одобряват като нещо извънредно невъзпитано. Затова би трябвало да подходиш класно – примерно да изчакаш подобаваща поза и да си надзърнеш към часовника зад главата на мацката. Прозявките пък можеш да прикриваш с ръка и актьорско майсторство като прикрит вопъл. Но най-много, вместо да се разсейваш, можеш да се стегнеш и по-бързо да приключиш това занятие, с цел да си седнеш на мира пред тв приемника.

3.Постоянно говорене

 положително полово здраве  6 неща, които не би трябвало да правиш по време на секс

Постоянното говорене, мрънкане и задаване на непотребни въпроси по време на акта губи желанието на колегата ви и сексът може да отиде по дяволите. Защо ви е да говорите по време на секс, като може напълно да се отдадете на него. След като приключите имате задоволително време да си говорите каквото желаете.Въобще дамите обичат да приказват, даже когато преди малко са правили секс – за живота, за бъдещите деца, за пътуванията до майките им за уикенда и идния отчет. Но от време на време е належащо да уважите другия човек и просто да помълчите.

4.Имитация на оргазъм
Сексът е нещо доста крепко и множеството пъти те кара да издаваш звуци на удивление. Но въпреки всичко има някакви рационални граници и децибели, в които е редно да изразяваш насладата си от съвкуплението… и те са не по-силно от обикновено интензивен филм. Не е нужно всички на етажа да схванат – камо ли всички в блока.

5. Еднообразните пози
Еднообразните пози не водят до нищо хубаво. Когато човек знае една и съща поза и я употребява по време на всеки акт то стартира да се губи смисъла от секса. Започва да става отегчителен и нямаш самообладание той да свърши. Веднъж разбрали, че позицията „ дамата от горната страна “ е най-бързият метод за оргазъм, доста ж ени в продължение на години не трансформират половия си табиет. Това е типична неточност в секса. Всеки път едновременно, когато и да е на деня и нощта, вие сте „ на кон “. Разбира се, само че за мъжът до вас може би към този момент е скучно за гибел. Време е да измененията позите си по време на секс.

6. Пълно безмълвие

 положително полово здраве  6 неща, които не би трябвало да правиш по време на секс

От всичко казано дотук човек може дотолкоз да се уплаши, че да реши, че по-добре да си мълчи. Както знаем от полицейските филми – всеки има право да резервира безмълвие, тъй като всичко казано може и ще бъде употребявано против него. При по този начин сложени обстоятелства мълчанието като че ли има своите плюсове – въпреки всичко няма по какъв начин да сгрешиш, в случай че не кажеш нищо, нали по този начин? Напълно неправилно. Ако мълчиш в леглото, създаваш чувството, че си саможивец. Така че, както си научил разпоредбите за говорене в разнообразни други обстановки, просто би трябвало да усвоиш дисциплината събеседване в леглото. Все отново сексът е форма на другарство и като всяко друго обществено умеене предстои на преодоляване – от някои мъчно, от други по-лесно, само че няма невъзможни неща.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР