Сексът е просто действие между двама души, което се усложнява

...
Сексът е просто действие между двама души, което се усложнява
Коментари Харесай

Вижте поредната порция от разбити клишета за секса

Сексът е просто деяние сред двама души, което се усложнява в допълнение от хора с потребност за сензация. Вече знаеш всичко за него от класа по биология в 8 клас, а останалото е разтуха за дамите, които от дълго време са получили игнор от мъжкия пол. Проблемът на практикуващите е, че в никакъв случай не са почтени, тъй като си мислят, че могат да обидят партньорката. Представи си свят, в който можеш да й кажеш, че е станала дебела, че краката й припомнят за твоята набола брада, а тя си признае за всички актове, в които се е чувствала доста по-добре, както и за слонската пишка от една екскурзия на морето. Етиката не разрешава да сме откровени и да споделяме откровено, само че пък постоянно можем да даваме пари, с цел да може трети лица да споделят, че всичко е наред – приказваме за сексолозите, в случай че се чудиш. Виж най-клишираните легенди за половия акт, в които не би трябвало да вярваш.

Размерът има значение
Знаеш ли какъв брой дами споделят, че той е доста значим? В скорошно проучване се оказа, че става въпрос за 1% от женското съсловие (лакомии) – оптимистично за хората, които се пробват да избият комплекси като се снимат до непознати джипове за фейсбук. Какво желаят дамите? 21% дефинират дължината като основополагаща в половия акт, 32% считат, че дебелината е от главно значение, а останалите просто дават информация за съвършения размер, съгласно техните показа, но не е концерт по избор. И единствено подсещаме, че голите пищови имат междинна дължина от 9 до 16 сантиметра, не помни за актьорите, те към този момент са не запомнили броя на инжекциите, употребявани за развъждането на слонската…

Мастурбацията би трябвало да спре
Трябва ли да се спре, когато към този момент имаш партньорка и тя дава благо и драго, с цел да те задоволи? Наистина ли има хора, които имат вяра, че щом си привързан и не би трябвало в никакъв случай повече да поглеждаш към силиконовите буци на розовите героини от една друга телевизия. И в този момент е време да си приказваме в числа: мъжкото съсловие, което има вяра във връзката мъж-ръка е 85%, дамите стартират да миксират по-често откакто навършат 30 години, наклонността се вижда при 45% от тях. И след това споделят, че било нездравословно! Когато липсва желанието, Мара Шепова в никакъв случай не отхвърля!

Хомосексуалност
Това е положение, което се трансформира в сериозна засегнатост за всеки български мъж и за жал си бил най-малко един път в живота пе**рас, само че с по-голямо преимущество са органите на реда и в частност хората от КАТ. През 1974 година, хомосексуаността стопира да се класифицира като психическо разтройство и се счита за паталогично положение, а за твое утешение ще кажем, че в света има единствено 3-7% с такива сескуални желания.

Как избираме партньорката
Това в действителност е специфичен миг от живота на всеки човек, когато заговорим за брак. Някои споделят, че е било обич от пръв взор, само че за какво би трябвало да си скапваме настроението още през цялото време. След питане на хора в 37 страни се оказало, че тежката дума за брак се дава на осъществяването в леглото, а на далечното второ място се гледа финансовата сигурност, жеанието за развъждане на деца и всичко друго, което гледат дамите. Винаги сме знаели, че омъжените са по-голямо прелъщение!

Можем да вършим секс когато и да е
Не сме изцяло несъмнено, тъй като доста постоянно изпадаме в стресови обстановки, които водят до онази отмалялост от клас „ Абепиядверакииилягамдаспя “. Хората, които имат вяра, че могат да подвигат самолета в 24 часа от денонощието ще си навлекат гнева на боговете, тъй като са изложени по-често и на полови проблеми от сходно естество – честните нямат никакви проблеми. Жените би трябвало да схванат, че от време на време не ни се прави секс и това няма нищо общо с възприятията към тях. Как да ти се прави секс, откакто знаеш, че след няколко дни има Шампионска лига и още не си решил залозите?

Тя постоянно свършва с теб!
Другари, би трябвало да бъдем почтени, дамата не желае доста, с цел да стигне до съвършения оргазъм, а единствено прекрасен ключодържател, който да разкрасява ключа от Bentey-то, харизано от Вас единствено няколко минути по-рано, а след още толкоз ще можеш да я газиш като гладен китаец-нива с ориз. Бърз взор към статистиката ще ти каже, че към 85% от дамите срещат компликации с изпитването на оргазъм (останалите са актриси) и това значи, че най-малко веднъж те е поглеждала и те е лъгала, само че декларират, че са изцяло задоволено и още веднъж изпадаш в размишления и пристрастености. Добрата вест е, че сексолозите изясняват тази особеност с обстоятелството, че не всеки контакт би трябвало да приключва с оргазъм за нея – ура!

Влияе ли порното на една връзка
Разбира се, че въздейства, само че би трябвало да бъдеш задоволително самоуверен, с цел да кажеш на благото, че доста би желал да се сдобиеш с японски очила за дъжд, трифазна помпа вади вода от плитък бунар и обичаното ни – спортно бутало на боксерен мотор. И в действителност можеш да си почтен с нея, в случай че не е скумрия в леглото или не е отгледана в девическо учебно заведение. В някои проучвания се оказва, че 44,8% от хората във връзка са подготвени да отворят положителния остарял pornhub, с цел да сверят часовниците. Порното е потребно и напоследък се трансформира като единствения първокласен учебен канал за подрастващите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР