Сексът е от съществено значение за всяка връзка и в

...
Сексът е от съществено значение за всяка връзка и в
Коментари Харесай

Тайната на страхотния секс - оргазмите или емоциите са ключови

Сексът е от значително значение за всяка връзка и в това спор няма. Ако сме от късметлиите да имаме човек до себе от по-дълго време и да сме се напаснали съвършено в леглото, то тогава добре знаем какво ни би трябвало за един страховит секс. Ако ли не - отговорът идва от следващото проучване по тематиката.
То е извършено от учени от Missouri State University посредством анкета на хора сред 19 и 69 години. Попитани кое е най-важното условия за страховит секс, по-голямата част от тях дават отговор: прочувствената съгласуваност с колегата.
За доста дами тя е наложително изискване за постигане до оргазъм. Не единствено поради възприятията, които ускоряват възбудата, само че и тъй като когато сме открити с колегата си и приказваме за своите стремежи и мечти, това усилва неведнъж опцията да получим тъкмо това, което желаеме, в леглото.
Заветният край се оказва на второ място по значимост. И до момента в който при мъжете той е по дифолт, при дамите не е тъкмо по този начин. Но те настояват, че един секс може да бъде страховит, в случай че е с обичания човек, даже и този път да не успеем да свършим, написа Daily Mail.
На трето място като значима съставна част за положителното превозване в леглото участниците в проучването слагат химията. Много е мъчно да я дефинираме тъкмо, на учените също им е мъчно. Но в случай че сме усещали това непреодолимо привличане към колегата си, което безусловно минава като ток през тялото ни, то знаем защо става дума.
Резултатите от това изследване не са особена изненада, а по-скоро затвърждават тезата, че за добър секс оргазмът не трябва да е самоцел, а по-скоро би трябвало да се отдадем на цялостното преживяване и на колегата си, несъмнено. И когато той е верният, магията се случва от единствено себе си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР