Сексът е физиологична потребност на нашето тяло, която освобождава различни

...
Сексът е физиологична потребност на нашето тяло, която освобождава различни
Коментари Харесай

Основни хигиенни навици, които трябва правим преди и след секс

Сексът е физиологична нужда на нашето тяло, която освобождава разнообразни химикали, които усъвършенстват работата на другите системи. Също по този начин, с него се освобождава и хормона на щастието, който ни прави да бъдат спокойни, задоволени и положителни. Разбира се, сексът има и своята прочувствена страна и с него ние сме по-близки с колегата си и демонстрираме по най-хубав метод какво значи той за нас. Но, с цел да носи сексът единствено приятност и да е изцяло безвреден, би трябвало да се съблюдават и хигиенични привички, които да ни обезпечат идеалната среда за това. В идващите редове ще ги разделим на привички, които би трябвало да са присъщи за нежния пол и такива при мъжете. 

За дамите

За тях е значимо да измиват или най-малко да почистят с интимна кърпичка гениталиите си, с цел да се предпазят от инфекции. Най-разпространената е гъбичната и единствено момент нехайство може да ви докара огромни главоболия. Добре е да почиствате вагината и вулвата незабавно след секс, с цел да не се задържат разнообразни тайни, които са чудесна среда за бактериите. 

Ако сте фенове на аналния секс, то би трябвало да спазвате висока хигиена и там, с цел да не се пренесат бактерии от ануса към вагината. 

За мъжете

Избиването на главичката на пениса е от изключително значение. Нужно е да издърпате препуциума, с цел да извършите качество и усърдно разчистване. Не би трябвало да го забравяте това, защото може да си навлечете съществени проблеми и да навредите на партньорката си.

Препуциумът е сензитивен към мъртвите кафези, телесни течности и тайни. Той обезпечава удобна среда за развиването на разнообразни бактерии инфекции. 

За двамата сътрудници

Преди съкровен контакт, би трябвало да си измиете добре ръцете и ноктите. Това е едни от най-лесния метод да се придвижват разнообразни микроби и бактерии. Ръцете се мият и дезинфекцират непрекъснато, тъй че това би трябвало да ви бъде естествен табиет. 

През летния сезон е добре и двата пола да се обезкосмяват. Поради изпотяването по този метод да се задържа влага, а тя неизбежно е среда, в която могат да се развият бактерии. Най-малкото, че топлината и влагата са удобни за появяването на пъпки, които по никакъв начин не са приятни. 

Също по този начин, добре е да се заобикаля и секса през първите два дни от цикъла. Причината е, че тогава кървенето е най-обилно, а също по този начин и бактериите са доста. Ако пък не можете да се въздържите, то го правете с защитни средства, с цел да не се предадат инфекции или да се получат затруднения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР