Сексапилната и красива Уанда Нара, която вече е и бивш

...
Сексапилната и красива Уанда Нара, която вече е и бивш
Коментари Харесай

Бившата на Икарди зарадва мъжете с разголена гръд

Сексапилната и красива Уанда Нара, която към този момент е и някогашен футболен сътрудник, претърпя смущаваща обстановка, до момента в който предаваше онлайн в Инстаграм. 36-годишната аржентинка, която е някогашна половинка на Мауро Икарди, сподели зърното на едната си гърда, до момента в който беше в леглото с новия си другар.

Тя се смути и изчерви за момент, само че незабавно по-късно пристигна на себе си и продължи за наслада на 15-те си милиона почитатели. Нара беше забелязана да се усмихва, да се надува и да изплезва език по време на предаването в обществената мрежа.

По време на предаването аржентинският модел носеше свободен черен потник и никакъв сутиен, несъмнено, като дясното ѝ зърно се изплъзна по време на видеото.

Показването на палавото зърно остана неусетно от нея в продължение на 45 секунди, преди Нара да забележи смущаващия проблем.

Неудачният миг може да вкара в пакост 36-годишната Уанда в нежелана обстановка с Инстаграм, защото голотата е неразрешена от разпоредбите за общността на платформата.



Всяко наказване би било удар за милионите ѝ онлайн почитатели, които ще пропуснат пикантното ѝ наличие. Нара постоянно нервира почитателите си, като демонстрира тялото си по бикини, долни дрехи и други пикантни дрехи.

През 2022 година Нара претърпя изпълнена със събития разлъка със брачна половинка си - футболиста Мауро Икарди, след взривоопасен завършек на осемгодишния им брак.

Икарди беше упрекнат в невярност от брачната половинка си, преди тя да бъде снимана да целува новото си гадже - рапъра Toy boy, и да се снима в един от музикалните му клипове.

Кадрите провокираха гневна реакция от страна на Икарди, като аржентинският нападател се включи в Инстаграм, с цел да даде отговор на похожденията на отчуждената си брачна половинка.

" Тя стана за смях на целия свят с държанието си, с отношението си, избухна той. - Истината е, че не съм подготвен да не преставам да поддържам това и да пазя неоправданото ".

Двойката, която има две общи деца, отпътува за Малдивите в опит да избави брака си, само че пътуването се оказа несполучливо.

Оттогава Икарди отпътува чартърен за Турция, присъединявайки се към Галатасарай от Пари Сен Жермен за този сезон. Въпреки че страда от поредност от мускулни контузии, той вкара пет гола и записа четири асистенции в девет участия през този интервал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР