Сексапилната Аксиния беше избрана за ратай на седмицата и това

...
Сексапилната Аксиния беше избрана за ратай на седмицата и това
Коментари Харесай

Драма в ефира: Зрители на бунт срещу Аксиния от „Фермата“

Сексапилната Аксиния беше определена за аргатин на седмицата и това провокира вълна от проблеми във " Фермата ". На нея и се наложи да дои крава, за пръв път в живота си и макар че бе наясно с предизвикването, тя отхвърли да взе участие в урока, който образно изнесе фермерът Ники.

" Ще доя по-късно, в този момент ми е неприятно ", отсече тя, само че въпреки всичко в един миг се наложи да го направи.„ Леле, какво ме чака? Ох, доста ме е боязън! Нищо няма да ми направиш, нали? “, обърна се ужасена Аксения към животното. В отговор, то индиферентно я плесна с опашка през лицето.

Зрителите избухнаха, откакто тя се умори от доенето и отиде да се къпе, до момента в който останалите фермери чакаха гладни край масата. " Тая е била за " Ергенът " объркала е предаването ", написа фен. Тази " Аксения с изключение на, че е грозна е неприятна по душа, клюкарка, мързелива, не знае, че на масата сядат всички дружно, тъй като по този начин се хранят естествените фамилии. " - възмущава се различен.

Драмата с Аксиния продължава и в епизода довечера, а феновете приканват в обществените мрежи за тежки санкции против хубавицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР