Секс трябва да се прави всеки ден! Това заяви фолкпевицата

...
Секс трябва да се прави всеки ден! Това заяви фолкпевицата
Коментари Харесай

Галена:Правете секс всеки ден

Секс би трябвало да се прави всеки ден! Това съобщи фолкпевицата Галена по време на шеговит диалог със студенти в Благоевград, като фрагменти от връзката в локално нощно заведение се появиха в обществените мрежи. "Секс би трябвало да се прави всеки ден! Нека най-сетне някой да го каже, спрете да бъдете толкоз срамежливи. И други хубави неща би трябвало да се вършат всеки ден ", изповяда се без срам Галена, която е известна, че си споделя всичко, което й е на сърце. И евентуално по тази причина е една от любимките на почитателите си.

Фолкпевицата си признава още, че щом види телефон да я снима, стартира да приказва нелепости или да се чекне в разнообразни стойки, с цел да стане най-яката фотография. Изпълнителката от Смядово детайлно изяснява на почитателите си по какъв начин да я снимат, с цел да не се ядоса.
"Първо, желая фотосите да ми ги вършиме отдалеко, с цел да ми се виждат обувките. Второ, би трябвало да ме снимате от високо, с цел да наподобявам слаба. Който се оправи, го вземам у дома при мен ", съобщи къде съществено, къде на смешка чалга дивата, която му отпуска края на благоприличието по време на нощните купони.

За разлика от колежките си Галена не стои статична на сцената, а се раздава на най-много. Певицата непрестанно се майтапи с хората, което подготвя за щуро празненство. Като запазена марка на Галена й остава заниманието да пее зад бара. На едно от участията си преди време тя влезе в роля и смени барманките, наливайки напитки на вперилите погледи в нея студенти. "Аз съм си човек от народа. Мога да си пия с всеки! " - споделяла изпълнителката след няколко напитки, като обичайно обръща шотове по време на работа.

източник:България днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР