Секс скандал разтърси бизнес елита на Великобритания след разследване под

...
Секс скандал разтърси бизнес елита на Великобритания след разследване под
Коментари Харесай

Секс скандал разтърси бизнес елита на Великобритания

Секс скандал раздруса бизнес елита на Англия след следствие под прикритие на кореспондентка от " Файненшъл таймс ". То разкри всеобщ секс тормоз против млади дами на благотворителна церемония вечеря в Лондон.

Журналистката Медисън Меридж показа документални доказателства за непристойното държание на доста от 320-те посетители на събитието в хотел " Дорчестър ". Организаторите - тръстът " Президентс клъб ", поканили единствено мъже. А близо 130 девойки били наети като обслужващ личен състав със обвързване да са без телефони и с черно долни дрехи. Меридж твърди, че е станала очевидец на голям брой похищения и непочтено разголване.
Мария Милър, ръководител на парламентарната комисия комисия за дамите и равенството: " След събитията към Харви Уайнстийн, Холивуд изобщо и в Народното събрание, съм шокирана, че английският бизнес продължава да счита за задоволително да заплаща за присъединяване в събитие единствено за мъже, на което се е стигнало до полов тормоз над доста дами ".
Външният министър Борис Джонсън и гуверньорът на " Банк ъф Ингланд " Марк Карни отхвърлиха да са знаели, че измежду премиите на благотворителния търг в " Дорчестър " са били обяд и следобеден чай с тях. Премиерът Тереза Мей съобщи, че ужасена. А бенефициентите връщат дарените им средства.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР