Секс скандал избухна в испанския футбол. Трима играчи са арестувани

...
Секс скандал избухна в испанския футбол. Трима играчи са арестувани
Коментари Харесай

Секс скандал в Испания! Трима играчи обвинени в изнасилване на малолетна

Секс скандал избухна в испанския футбол. Трима играчи са задържани по обвиняване за обезчестяване на малолетно момиче, осведоми „ Апелативен съд “.

 Според испанското спортно издание става дума за Карлос Едуардо Сантос, Раул Калво Ернандес и Виктор Родригес Рамос от четвъртодивизионния Арадина.

Според версията на следствието 15-годишното момиче се е прибирало към дома си, когато е срещнало тримата футболисти, които й предложили да вършат секс. След като отказала, тя била изнасилена.

Друга от версиите гласи, че момичето е дало единодушието си за съкровен контакт, само че тримата футболисти ще се изправят пред съда, защото съгласно законодателството полов контакт с малолетни (деца под 16 години) се явява закононарушение.

Докато тече следствието тримата футболисти се намират в ареста без опция да излязат против откуп. В същото време техният клуб Арандина излезе с публично известие, че футболистите към този момент са освободени от тима.

Към момента Арандина заема осмо място в класирането на Група 8 на испанската Терсера дивисион. Тимът, който през предишния сезон изпадна от Сегунда Б (трета дивизия), има актив от 25 точки и е на седем от местата, даващи право на присъединяване в битката за промоция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР