Секс робинята на Джефри Епстайн Вирджиния Робъртс удари принц Андрю

...
Секс робинята на Джефри Епстайн Вирджиния Робъртс удари принц Андрю
Коментари Харесай

Секс робиня на Епстайн: Принц Андрю трябва да влезе в затвора

Секс робинята на Джефри Епстайн Вирджиния Робъртс " удари " принц Андрю в ново изявление този уикенд.

Тя описа за престоя си в имението на самоубилия се в пандиза предприемач в Ню Йорк, където е отведена преди да навърши 18 години и е държана в плен от педофила.

" Като дете не бях наясно в какъв свят ме вкарват ", споделя Верджиния Робъртс. " Тази къща беше затвор за мен ".

Днес тя желае да види мъжете, които са я насилвали и малтретирали полово зад решетките, измежду които, по нейни думи, е и принц Андрю.

" Принц Андрю би трябвало да влезе в пандиза. Но дали въобще в миналото ще се случи това? Едва ли ", разяснява дамата.

Вторият наследник на английската кралица неведнъж и настойчиво отхвърля обвиняванията. " Дейли мейл " потърси представители на двореца за коментар, само че подобен бе отхвърлен.

По време на изявлението Робъртс демонстрира фотография, на която е с принц Андрю и Гислейн Максуел, за която наследникът на Елизабет Втора твърди, че е подправена.

" Това е същински кадър и това на него е Андрю ", разяснява Вирджиния, която и обществено, и в правосъдните документи по делото, което е завела, твърди, че Епстайн неведнъж я е карал да прави секс с принца още когато била на 17 години.

Тя разяснява, че фотографията е направена от предприемача в дома на Максуел.

" Караха ме да дремя и с други - милиардери, политици. Това беше елитът на света ", добавя Робъртс. " Техните имена би трябвало да бъдат посочени и да се срамят. Това, което правеха, е ужасяващо. Няма част от тялото ми, с която да не са злоупотребили ".

Тя е предоставила фотоси на ФБР, които потвърждават, че като момиче е обиколила целия свят с Джефри Епстайн.

" Епстайн също ме изнасилваше. Трябваше да дремя и с него неведнъж. Бях подготвена да съм всичко, което изиска един мъж ", споделя Вирджиния Робъртс.

Жената споделя, че е била принуждавана да спи с мъже три пъти по-възрастни от нея. " Епстайн ми беше заречен доста и знаех, че в случай че си потегли, ще имам огромни проблеми. Бях очевидец на ужасни неща, които правеха той и приятелите му. Епстайн всекидневно правеше секс с малолетни девойки ".

" Епстайн познаваше извънредно авторитетни хора и знаех, че в случай че избягам, той може да ме откри и да ме убие, или отвлече. Беше кадърен на това, в случай че не му се покорявам. Бях доста уплашена изключително като тийнейджърка ". /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР