Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана /СНСО/ Алексей

...
Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана /СНСО/ Алексей
Коментари Харесай

Украински генерал съобщи какво се готви да направи армията

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита /СНСО/ Алексей Данилов съобщи в интервю по радио NV, че Украйна има намерение да подложи на ракетен обстрел Кримския мост, по който Руската федерация трансферира подкрепления за армията си към полуострова.

В диалог с украински публицисти той сподели, че такава опция интензивно се изследва от въоръжените сили на Украйна. " Ако имахме опция, към този момент щяхме да го създадем. Веднага щом имаме опция, безусловно ще го създадем ", сподели Данилов по време на предаване по радио NV.

В същото време той не можа да посочи дали Киев разполага с оръжия, които ще разрешат на страната да нападна моста и дали то ще се появи в Украйна в бъдеще.

По-рано беше обявено, че Украинският център за осведомителни и психически интервенции изпрати известие за хипотетично миниране на Кримския мост.

Въоръжените сили на Украйна могат да подхващат ракетна офанзива по Кримския мост, само че към момента не е пристигнало времето за това. Това мнение изрази в извънреден коментар за " Обозреватель " и някогашният заместник-началник на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна генерал-лейтенант Игор Романенко.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР