Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна

...
Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна
Коментари Харесай

Данилов: Сценариите на САЩ за войната в Украйна са опасни ВИДЕО

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Алексий Данилов приказва за четирите сюжета на войната, публикувани от The ​​New York Times.  

В ефира на телетона той сподели, че не знае за какво се появяват тези материали, защото те могат да бъдат рискови. И всички, които в този момент се пробват да предвиждат сюжети за развиването на събитията на фронта, не са военни специалисти, тъй че това не е нищо повече от персоналното им виждане за протичащото се.

" Не знам за какво го направиха. Първо, несъмнено не е нашият сюжет. Това са така наречен апокалиптични сюжети, при които може да се случи невъзможното. Точно от това би трябвало да бягаме. Това е много неприятно нещо, когато пишат за избрани водачи на нашите страна. Не знам за какво въобще се появи. Това е доста рисково нещо ", се споделя в известието.

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита също посъветва да не се обръща внимание на сходни сюжети и по тази причина отхвърли да ги разисква.



Припомняме, че на 12 април в мрежата се появиха „ диви “ сюжети за края на войната в Украйна, които бяха оповестени от NYT. Американските разузнавачи проучили разновидността за държавен прелом в Кремъл, удар на Въоръжените сили на Украйна по Москва, както и гибелта на Владимир Путин и Владимир Зеленски.

Анализаторите като цяло чакат войната да бъде продължителна, само че непредвидено развиване може да докара или до ескалация в Украйна, или до началото на мирни договаряния сред воюващите страни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР