Сегашното ръководство на Българския футболен съюз може да направи опит

...
Сегашното ръководство на Българския футболен съюз може да направи опит
Коментари Харесай

Съмнения на Бербатов: БФС може да опита да няма избор на президент през март

Сегашното управление на Българския футболен съюз може да направи опит да отстрани избора на президент като точка от програмата на идния на 18 март конгрес на съюза. Това съобщи в изявление за БНР Димитър Бербатов, който беше главен кандидат за поста на предходния конгрес. Той загуби изборите от Борислав Михайлов, след което оспорва легитимността на избора.

" Може би тогава трябваше да съм още по-краен и пряк на трибуната, само че не си го разреших. Не си го разреших, с цел да могат да видят хората, присъстващите, сами да се убедят защо става въпрос. И те се убедиха, защото след това получавахме доста позвънявания, а и към момента получаваме, от клубове, от тимове, които към този момент виждат защо става въпрос и е ставало въпрос. Изразиха страдание, че не се стигна до балотаж. Догодина, живот и здраве, към този момент картинката ще е друга ", съобщи Бербатов за предаването " Спорт и музика ".

В момента екипът му събира декларациите от недоволните от ръководството на Михайлов клубове, посредством които да се подсигури конгресът през март да е избирателен.

" Конгресът е постоянен, избирателен, на 18 март вписан в Търговския указател. Но един месец преди конгреса могат да се вършат промени в дневния ред. Може да се промени. Това може да го промени, несъмнено, Изпълкомът на БФС. И ние имаме такива съмнения, че може би, ще се опитат нещо такова. И с цел да не се стига до там - ето по закон и правилник, както предишния път, заявления от клубовете се събират и се състои избирателен конгрес ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР