,,Сегашните управляващи предадоха и унижиха България за Шенген. Членството ни

...
,,Сегашните управляващи предадоха и унижиха България за Шенген. Членството ни
Коментари Харесай

Нинова: Сегашните управляващи предадоха и унижиха България

,,Сегашните ръководещи предадоха и унижиха България за Шенген. Членството ни по въздух и вода облагодетелства 3% от стопанската система, останалите 97% са по сухоземната граница. А пък поради изборите за Европейски парламент пълноправното ни приемане става нестабилно събитие.``

Тoва съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

По думите на Нинова Дъблинското съглашение не работи и разясни, че никоя до момента страна не е принуждавала друга държава-членка на Европейски Съюз да приема назад мигранти, какъвто е казусът с България.

,,Има нов закон за бежанците и убежищата, по силата на който да интегрираме бежанците в другите общини, т.е. да ги разпръснем из страната Кметовете би трябвало да им обезпечат жилища, обучение, здравна грижа, само че нямат пари за такива политики``, сподели още водачът на социалистите.

Корнелия Нинона разкритикува болшинството в Народното събрание, че попълня регулаторите с политически фигури, давайки образец с Българска народна банка и Конституционния съд.

„ Регулаторите би трябвало да са самостоятелни, там би трябвало да са хора, които не са политически обвързани. Това, което вършат, е да си разпределят порциите във властта. Овладяват страната, с цел да си подсигуряват, че даже да паднат от власт, тези органи ще ги пазят “, уверена е Нинова.

На въпрос дали Българска социалистическа партия ще се причисли към жалбите на „ Възраждане “ и Има Такъв Народ по отношение на конституционните промени, Нинова отговори, че никой от двете партии не ги е потърсил, с цел да обсъдят този въпрос.

Според Нинова конституционните промени също са изменничество, визирайки двойното поданство и правосъдните промени, с които се цели „ политическото преодоляване на прокуратурата “.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР