Сегашните управляващи предадоха и унижиха България за Шенген. Членството ни

...
Сегашните управляващи предадоха и унижиха България за Шенген. Членството ни
Коментари Харесай

Нинова: Сегашните управляващи предадоха и унижиха България

Сегашните ръководещи предадоха и унижиха България за Шенген. Членството ни по въздух и вода облагодетелства 3% от стопанската система, останалите 97% са по сухоземната граница. А пък поради изборите за Европейски парламент пълноправното ни приемане става нестабилно събитие. Такъв коментар направи ръководителят на в изявление за предаването „ Лице в лице “ по bTV.

По думите на Нинова Дъблинското съглашение не работи и разясни, че никоя до момента страна не е принуждавала друга държава-членка на Европейски Съюз да приема назад мигранти, какъвто е казусът с България

Има нов закон за бежанците и убежищата, по силата на който да интегрираме бежанците в другите общини, т.е. да ги разпръснем из страната Кметовете би трябвало да им обезпечат жилища, обучение, здравна грижа, само че нямат пари за такива политики, сподели още водачът на социалистите.

Корнелия Нинона разкритикува болшинството в Народното събрание, че попълня регулаторите с политически фигури, давайки образец с Българска народна банка и Конституционния съд.

„ Регулаторите би трябвало да са самостоятелни, там би трябвало да са хора, които не са политически обвързани. Това, което вършат, е да си разпределят порциите във властта. Овладяват страната, с цел да си подсигуряват, че даже да паднат от власт, тези органи ще ги пазят “, уверена е Нинова.

На въпрос дали ще се причисли към жалбите на „ Възраждане “ и Има Такъв Народ по отношение на конституционните промени, Нинова отговори, че никой от двете партии не ги е потърсил, с цел да обсъдят този въпрос.

Според Нинова конституционните промени също са изменничество, визирайки двойното поданство и правосъдните промени, с които се цели „ политическото преодоляване на прокуратурата “.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР