Сега вече знаем защо някои мъже разкопчават повече копчета на

...
Сега вече знаем защо някои мъже разкопчават повече копчета на
Коментари Харесай

Ще отпадне ли митът за "тъпия, космат, балкански мачо"? Ето какво разкриха учените

Сега към този момент знаем за какво някои мъже разкопчават повече копчета на ризата. Изследване твърди, че косматите гърди са сигнал за по-висока просветеност. Психиатърът доктор Айкаракуди Алиас е провел изследване, съгласно което косматите гърди се срещат по-често измежду мъжете с по-високо обучение. Например лекарите.

Д-р Алиас е изследвал мъже стажант-лекари в Съединени американски щати и разкрил, че 45% от тях са „ доста космати “. Това е на фона на единствено 10 % „ доста космати “ мъже измежду общото население.

Същата взаимозависимост се запазила, когато доктор Алиас сравнил университетския триумф на студентите. Сред завършващите инженери отличниците били по-космати от останалите.

Странните свидетелства не стопират дотук, даже да ви се желае. Изследване на 117 мъже от сдружението на високоинтелигентните мъже в Менса е открило, че е по-вероятно те да имат по-окосмено тяло от останалите. Най-интелигентните имали косми и по гърба. Това беше задоволително, нали? Уви, има още.

Д-р Алиас е изследвал телесното окосмяване и на боксьори. Проучвайки фотоси на най-хубавите боксьори, той разкрил, че международните първенци са по-малко космати от останалите. Какво потвърждава това, няма по какъв начин да знаем. Че би трябвало да бъдеш по-малко образован, с цел да бъдеш международен първенец – обратно на всякаква логичност? Едва ли.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР