Сега тя отново му е отнета, като от справката на

...
Сега тя отново му е отнета, като от справката на
Коментари Харесай

Кирливите Ризи Изплуват! През Последните 6 Години Местан Е Имал Цели 13 Фиша За Превишена Скорост!

Сега тя още веднъж му е отнета, като от справката на Министерство на вътрешните работи, с която прокуратурата изиска да убеди съда най-малко краткотрайно да отнеме книжката на Местан, излиза наяве, че през последните 6 години той е получил 13 фиша за шофиране с превишена скорост.

Всички фишове на Местан са платени, посочи говорителката на основния прокурор Румяна Арнаудова. Освен това Местан има и един формиран акт.

Оказва се обаче, че и след първото решение за лишаване на книжката на Местан тя действително не е била отнета, тъй като полицията не съумяла да го откри на непрекъснатия му адрес, с цел да му връчи постановлението.

Според Арнаудова това, че не е бил открит на посочения от него адрес, опонира на убеждението на съда, че няма заплаха той да се укрие.

В същото време съдът анулира възбраната на Лютви Местан да напуща страната. Беше анулирана и наложената му парична гаранция от 10 000 лв., тъй като прокуратурата не показа задоволително данни за имуществото му. Наложи се тя да бъде доказана след представянето на нужните данни.

По-рано през днешния ден пък стана ясно, че делото против Местан е взето на специфичен контрол от основния прокурор Сотир Цацаров. Той разпореди на прокурори от Върховната касационна прокуратура да оказват засилена методическа помощ на прокурорите от Кърджали.

Според Цацаров делото против Местан се отличава с фактическа и правна трудност и е със засилен публичен интерес, защото обвиненият Местан е обществена персона, водач на политическа партия.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР