Сега пред всички нас има избор - или да затъваме

...
Сега пред всички нас има избор - или да затъваме
Коментари Харесай

Станислав Губеров в Черноморец: Да спрем безвремието в Община Созопол

Сега пред всички нас има избор - или да затъваме или да създадем смяна, сподели претендентът за кмет на ГЕРБ

„ Община Созопол би трябвало още веднъж да бъде фактор в страната. Фактор в туризма, в културата, в историята. Това е заложено в нашата програма- на действителни цели, не на амбициозни обещания. С тази поръчка за сполучливо развиване на общината се обърна към многочислената аудитория на заключителния концерт в Черноморец, част от предизборната акция, претендентът за кмет от Политическа партия ГЕРБ Станислав Губеров. Такава беше и предизборната акция, която организирахме – на хрумвания, на действително постижими планове, на позитивизма, съобщи той. За съперниците ни, това беше акция на компромати, дезинформация… С сходни похвати няма по какъв начин общината да върви напред и това го видяхме през миналия мандат, уточни още Станислав Губеров. Четири години на безвремие, нулеви вложения, затъване.  Сега пред всички нас има избор - или да затъваме или да създадем смяна “. С тези думи претендентът за кмет на Община Созопол Станислав Губеров, прикани хората да гласоподават самоуверено и с разсъдък. 

Специално за събитието в черноморския град дойде Дичо, който изпя най-големите си шлагери и провокира същински възторг на площада пред постройката на читалището.

Губеров се ангажира да работи за основаването на средища на културата " нови, отговарящи на актуалните условия, които да заменят старите отживели зали ".  
 Екипът на Политическа партия ГЕРБ в община Созопол
„ Нека да спрем разрухата и да стартираме да градим нашата община по метода, по който ние желаеме да я забележим и да я представим пред нашите посетители “, сподели още главният кандидат за кмет на общината. Трябва дружно да градим бъдещето си беше неговото намерено обръщение към хората.

Станислав Губеров увери жителите на Черноморец, че приоритет на ГЕРБ е основаването на Спешен медицински център в града. „ Опонентите споделят, че това е работа на страната. Работа на кмета обаче е да отстоява настояванията на своите съграждани пред държавната власт. А нейна работа е до помогне това да се случи. Аз поемам ангажимент през идващия мандат Черноморец да има Спешен медицински център, тъй като града става все по-голям. А под нашето ръководство, той ще стане същински черноморски курорт, който няма да изостава, ще работи и ще върви един до друг със Созопол за основаването на един доста мощен туристически артикул, който ще вдигне приходите на популацията “

Кандидатът за кмет на Черноморец Стоян Маринов разгласи, че е време Черноморец към този момент да не бъде междинна спирка сред Бургас и Созопол. „ Хората тук заслужават да живеят в един чист и спретнат европейски град' съобщи той. Време е да престанем да бъдем сянка на Созопол, а да бъдем  равни с тях “, уточни Стоян Маринов.

Двучасово музикално шоу изнесе пред публиката някогашният вокалист на Д2. 
 Кандидатът за кмет на община Созопол Станислав Губеров (вляво) и претендентът за кмет на Черноморец Стоян Маринов
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР