Сега отровите са навсякъде, за щастие има чесън – панацея

...
Сега отровите са навсякъде, за щастие има чесън – панацея
Коментари Харесай

Чесън – природен имуностимулант който почиства и убива бацилите

Сега отровите са на всички места, за благополучие има чесън – панацея за доста заболявания. Чесънът освен убива бацилите, той е един от най-мощните почистващи препарати за тялото и може да се употребява за лекуване на доста други болести.

Както споделя професор Александър Тимофеевич Огулов:

Лечението с чесън е налично за всеки. Просто би трябвало да вземете глава чесън, да я нарежете на ситно и да я изядете преди лягане. 

Чесънът не би трябвало да се дъвче, просто би трябвало да го погълнете.

С чесън можете:

унищожаване на тежки метали от тялото;

отстранява радионуклидите; анестезиране;

унищожаване на признаците на чревно разстройство;

възстановяване на работата на бъбреците и сърцето;

унищожаване на пукнатини в ректума;

лекува гъбични заболявания;

почистете съдовете;

отървете се от хелминтна инвазия.

Как да употребявате чесъна за лекуване на заболявания

Вземете резенчета чесън, нарежете на филийки и смучете. Такова средство е отлична профилактика през сезона на грип и ТОРС.

Не претоварвайте тялото си с химикали и запомнете – в случай че не дъвчете чесън, няма да имате неприятен мирис. Така че няма потребност да се притеснявате, в случай че имате значима среща или среща.

Самият създател на техниката я тества върху себе си. През първите 3 седмици от лекуването кръвта беше мръсна. След това, в края на първия месец от лекуването, тя се почисти.

Чесънът има:

антивирусни свойства;

е натурален антибиотик;

бори се с анормални кафези, които имунната система унищожава на стотици всеки ден;

разрежда кръвта, предотвратявайки образуването на кръвни съсиреци.

Спокойно можем да кажем, че чесънът е панацея за доста рискови болести, отлична предварителна защита на настинки. За да не се разболеете, задоволително е да натриете главата на чесъна на ренде и да я оставите в чаша на перваза на прозореца. 

Никой от околните ви няма да получи ТОРС, до момента в който чесънът е на прозореца. Ако това се случи, тогава ще бъде задоволително да поставите чесъна до леглото на пациента или да го разтриете, затрупан с одеяло върху главата. На идващия ден ще бъдете като нови.

Чесънът работи добре и върху кръвоносните съдове. Тези, които постоянно ядат чесън, доста рядко получават инфаркти, инсулти, атеросклероза, те не образуват кръвни съсиреци, защото плътността на кръвта понижава. Така че чесънът е освен врач за грип и ARVI. Удължава живота на съдовете.

А също по този начин е добре да почиствате бъбреците с чесън, в който се натрупва толкоз доста за цялостен живот, че тялото се нуждае… Това не е изненадващо – бъбреците и черният дроб са нашите съществени филтри. 

Те улавят отровите, с цел да не попаднат в кръвта. Сега отровите са на всички места. Вижте какво пием, какво ядем, какво дишаме! Грижете се за себе си и използвайте естествени лекувания, а не хапчета – това е циничен кръг, тъй като хапчетата също са отрова.

Как можете да консумирате чесън

По отношение на антибактериалните свойства, чесънът превъзхожда тетрациклин. Това е толкоз прелестно лекарство на вашата маса, което може да се добави към всяко ядене. Това са месни ястия, първи ястия и салати.

Ако имате непрекъсната отмалялост, стомашно-чревния тракт не работи, нервите ви са изострени – натрупало се е прекалено много. Има се поради остатък от прекалено много отрови..

Особено необятно публикувани са хелминтните нашествия. Практически няма хора, които да не страдат от тях. Години наред хората страдат от болести на стомаха и червата, без да осъзнават, че повода би трябвало да бъде отстранена – паразитите, живеещи в червата. 

Чесънът ще ви помогне да се справите с тях. Трябва да го употребявате в ястия, като го поглъщате цялостен или с смес от водка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР