Сега обаче Петкова сменя амплоато. Риалити звездата става актриса и

...
Сега обаче Петкова сменя амплоато. Риалити звездата става актриса и
Коментари Харесай

Помните Ли Манекенката От Вип Брадър Глория Петкова! Ето Защо Изчезна От Прожекторите, Няма Да Повярвате С Какво Се Е Захванала!

Сега обаче Петкова сменя амплоато. Риалити звездата става актриса и се отхвърля от моделството, въпреки и не вечно. Освен, че се готви за идната си женитба, Глория прави кариера и в киното. Нейната звезда изгрява на кастинг при актрисата Касиел Ноа Ашер, която вижда нейни фотоси в обществената мрежа и доста я харесва.

„ Глория не е типичният славянски вид ”, споделя Касиел. И добавя, че тя е доста щастлива, че познава подобен човек като Петкова и че към този момент има такова лице в киното. Според нея Глория наподобява „ хамелеонски ” и може да изиграе всичко, може да бъде нежна, груба, красива, грозна, дете, зряла жена, интелектуалка, аристократка и простачка. „ Тя наподобява доста съдбовно ”, акцентира Касиел, написа разкрития.ком.

В самото начало режисьорите и продуцентите не утвърждават Петкова, тъй като съгласно тях е прекомерно „ съдбовна ”. Но точно това я прави друга. Касиел се стреми да е по-строга с Глория и да я стресне малко. Дори на първия кастинг й споделя незабавно да отиде и да си смъкна тежкия грим. Първото, което Ашер вижда в моделката е, „ че тя доста лъже ”. „ Лъже, но добре, тъй че, да й вярваш ”, добавя Касиел.

Актрисата даже счита, че 90% от историите на Глория са „ фантазьорства ”, само че й дава късмет в киното. „ Да, тя може да играе ”, хвали я Ашер. А целият екип е респектиран от това, което Петкова демонстрира на сцената, тъй като тя няма от къде да го научи и не е експерт. „ Тя това просто го можеше. Има го от Господ ”, акцентира Касиел.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР