Сега обаче на тази възраст актрисата вече е по-улегнала и

...
Сега обаче на тази възраст актрисата вече е по-улегнала и
Коментари Харесай

Не Й Дава Сън! Катето Евро Не Е На Себе Си, Вижте Голямата Тревога, Която Мъчи Известната Българска Актриса!

Сега обаче „ на тази възраст ” актрисата към този момент е по-улегнала и даже сама желае да й оставят внучката, която носи нейното име. Заедно баба и внучка учат цветята и имената на дърветата. „ Месим дружно. Искам даже да не готви, даже да не е стопанка, тези мемоари в фамилията от бабата остават ”, споделя актрисата.

Когато водят дребната Катерина на зрелище и излезе татко й или баба й тя стартира да ги вика, споделя актрисата. „ Хората започнаха да я гледат и да се смеят. И не гледат там, където би трябвало ”, добавя Катето.

Мечти

„ Аз доста съм си мечтала за момиче и тъй като родих момче доста плаках, три дни и нощи ”, спомня си актрисата. И добавя, че е била сигурна, че ще има момиче, а тогава не е имало видеозон. Сега Катето е извънредно щастлива баба на дребната Катерина. Актрисата „ води договаряния ” със сина си за името на бъдещото й внуче още до момента в който той е на 13-14 години. „ И това го увещавам от дълго време ”, смее се Катето до момента в който споделя.

Актрисата сподели, че ще припише и къщата си на дребната Катерина, тъй като носи нейното име. Катето се похвали, че животът й върви доста добре, „ дори чудесно ”, тъй като има работа й е здрава. А това са в действителност значимите неща.

Катето Евро се тормози да не остане без работа

Катето показа още, че доста се тормози да не остане без работа и от обстоятелството, че тогава ще би трябвало да моли сина си да й дава пари или да й заплаща сметките. Тя се пошегува, че към този момент се е оплакала при Милен Цветков, че няма да има пенсия. „ На 67 ще взема 200 лв., но нищо де, и това е нещо ”, разсъждава актрисата. Засега това, че има работа я успокоява.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР