Сега, когато виждам как г-н Пеевски озвучава конституционната реформа, съобщава

...
Сега, когато виждам как г-н Пеевски озвучава конституционната реформа, съобщава
Коментари Харесай

Силвия Великова: Да не се окаже, че последната поправка в Конституцията ще носи името Пеевски

Сега, когато виждам по какъв начин господин Пеевски озвучава конституционната промяна, оповестява неща, раздава оценки, в действителност не мога да си показва, че е допустимо 10 години след митингите #ДАНС WITHME да загубим толкоз доста сетивността си към неща, които наподобяват очевидно несправедливи. Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria журналистът Силвия Великова.

 
За Демократична България Пеевски беше анти. Обаче и Борисов също беше. И в този смисъл за какво Пеевски да не се възползва, откакто Борисов беше изпран под някаква форма. Сега виждаме в държанието на Пеевски същата надменност от екрана, както тогава, преди 10 години, когато се заканваше на Цветанов, че ще се видят в съда.
Сега обаче никой не отреагира против това, както се случи тогава, разяснява Великова.

Обясняват ни, че би трябвало да приемем Пеевски, тъй като са нужни гласове за конституционна промяна. Да не се окаже обаче в следствие, че последната корекция в Конституцията ще носи името Пеевски.

Има един доста основен интервал, който би трябвало да следим в този момент – сред отстраняването на Иван Гешев и указа на президента Румен Радев, в който могат да бъдат извадени доста папки със знакови каузи, държани през годините умишлено, тъй като по този начин е трябвало, сподели още журналистът.

Цялото изявление вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР