Сега, когато са намаленията, е идеалното време да почистите гардеробите

...
Сега, когато са намаленията, е идеалното време да почистите гардеробите
Коментари Харесай

Дами, незабавно махнете тези СЕДЕМ неща от гардероба си!

Сега, когато са пониженията, е идеалното време да почистите дрешниците и да започнете с обмисляне на комбинациите. Ето няколко скъпи съвета:

1. Подобни облекла
Ако имате 6 доста сходни флорални рокли, време е да извършите нещо, изключително в случай че от тези шест постоянно избирате да носите една и съща.

2. Облекло, които към момента имат етикет
Дрехи, които не сте облекли в никакъв случай или може би единствено един път, облекла, което сте закупили единствено тъй като са били в понижение, мислейки, че ще ги носите, когато свалите 4 кг... Отървете се от тази облекла, дарете ги или ги подарете на някоя другарка.

3. Дрехи, които носите единствено вкъщи
Всички ние имаме облекла, което е трябвало от дълго време да изчезнат от нашия дрешник, само че към момента са там, заради някаква сантиментална причина или тъй като са ни комфортни. Вярно е, че това е нашето пространство и в него, до момента в който никой не вижда, можем да носим всичко, което има въздействие върху това по какъв начин се усещаме или какво си спомняме. Но на някои неща и на някои мемоари им е минал периода на валидност.

4. Дрехи от предишното
В своя дрешник всички имаме по някоя тениска, която в миналото съвършено ни е стояла с дънки, елегантна пола, само че в този момент същата тениска дълго време единствено пречи в килера. Помислете за какво към този момент не я носите, не ви подхожда модела, материята, цвета или сте трансформирали стила си... След като си отговорите на този въпрос, елементарно ще разчистите старите облекла от предишното.

5. Дрехи за другата ваша версия
Имате ли облекла, които сте закупили за тогава, когато станете по-слаби, по-дебели... когато започнете да тичате или да ходите на йога?
Всички облекла, които ги чакат тези моменти повече от половин година, би трябвало да махнете.

6. Захабени облекла...
Всичко, което е нечисто или развалено и няма вяра, че в миналото ще стане отново за носене... Не оставяйте " за у дома ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР