Сега има около 4000 варианта на вируса, който предизвиква заболяването

...
Сега има около 4000 варианта на вируса, който предизвиква заболяването
Коментари Харесай

Има около 4000 варианта на коронавируса

Сега има към 4000 разновидността на вируса, който провокира болестта Ковид-19 по света и производителите на ваксини, включително Pfizer/BioNtech и AstraZeneca, се пробват да подобрят имунизациите си, съобщи английският министър Надим Захауи, който дава отговор по въпросите за разпространяване на имунизациите в страната, съобщи Ройтерс.

Хиляди разновидности на ковид, който провокира Ковид-19 бяха документирани, до момента в който вирусът мутира, включително по този начин наречените английски, южноафрикански и бразилски разновидности, които, както наподобява, се популяризират по-бързо от останалите, напомня Ройтерс.

Днес английският министър сподели, че е доста малко евентуално актуалната ваксина да не е ефикасна върху разновидностите на вируса. Захауи добави, че всички производители на ваксини против ковид, като Pfizer/BioNtech, Moderna, AstraZeneca, както други компании в този момент изследват по какъв начин могат да подобрят имунизациите си, тъй че да се уверят, че държавните управления са подготвени за всеки вид.

По мотив разновидностите на вируса английският министър напомни, че в страната има база данни с всички открити разновидности, тъй че здравните управляващи са подготвени за реакция.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Абонирайте се за най-важните вести, разбори и мнения на събития от деня. Бюлетинът се изпраща до електронния Ви адрес всеки ден в 18:00 часа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР