Сега е време да кажем: Нека спрем наглия сърбо-комунистически македонизъм,

...
Сега е време да кажем: Нека спрем наглия сърбо-комунистически македонизъм,
Коментари Харесай

ВМРО организира протест срещу откриването на Македонския културен клуб в Благоевград

Сега е време да кажем: Нека спрем наглия сърбо-комунистически македонизъм, който явно пълзи и се разраства с поддръжката на розовите демократични бели якички в Брюксел!
Да развеем българския трикольор на 30 октомври, неделя, в Благоевград, с цел да се противопоставим на опитите за провокации от сръбските марионетки на Скопие!
Предстоящото разкриване на Македонски културен клуб в Благоевград, за което до преди дни нямаше никаква публична информация, а от българските управляващи няма и досега, стартира да поражда редица подозрения по отношение на същинската му активност.

Бъдещият културен център се афишира за отбрана на правата на македонците в България и по света, а клубът носи името на Никола Вапцаров, който е разгласен от основателите за македонец. Освен това на откриването на Македонския клуб в Благоевград ще дойдат отявлени представители на антибългарски партии, които ежедневно изливат неистини и ненавист против България и те ще бъдат позволени в центъра на града. Липсата на реакция от страна на българската страна приказва единствено и само за политическо безхаберие към готвената провокация от страна на сръбските марионетки на Скопие.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация изрично се противопоставяме на основаването на средище на антибългаризма в страната ни, както и на опитите за пробутване на фракционизъм на територията на България. Използването на името на Никола Йонков Вапцаров и натрапването на непознато национално съзнание е безусловно неприемливо и е безапелационна провокация към българската страна и българските жители. В Конституцията на Р България категорично е записано, че страната ни е еднонационална. Ние разбираме, че последната година  и половина върховенството на закона се чете както дявола Евангелието от така наречен представители на " смяната ", само че това към този момент е прекомерно!

Опитите сепаратистки организации да се вклиняват в публичния живот на страната, замаскирани задосъществяването на културна активност, следва да бъдат стопирани незабавно, тъй като в противоположен случай позволяваме пробив в националната сигурност на страната. Отявлената кражба на история, омразата и пропагандата на Скопие ескалираха прекомерно доста. Да подсещаме ли за приетия " македонски език " след вчерашното посещаване на ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен в районен съд Македония? " Признат " от първата измежду равни в Европейски Съюз и то в случай, че Македония дори не е страна член на Общността! А България, чиято културно-историческа еднаквост е ограбена от брюкселските бюрократи, въпреки всичко е. Но какво от това, нали?
Сега е време да кажем: Нека спрем наглия сърбо-комунистически македонизъм, който явно пълзи и се разраства с поддръжката на розовите демократични бели якички в Брюксел!

По тази причина Вътрешна македонска революционна организация провежда митинг против опита за провокация с откриването на така наречен Македонски културен клуб " Никола Вапцаров ". Той ще се организира в неделя, 30 октомври 2022 година от 11.00 ч. в Благоевград на паметника на Гоце Делчев и на мемориала Гоцев жанр.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР