Седях си само вкъщи, никъде не можех да излизам. Сега,

...
Седях си само вкъщи, никъде не можех да излизам. Сега,
Коментари Харесай

Страхил Иванов: Простатата ми беше колкото голяма ябълка, щеше да играе ножът!

Седях си единствено у дома, на никое място не можех да излизам. Сега, когато всички бяхме в изключително състояние, по-лесно може да си го визиите - непрекъсната изолираност, която си постановявах самичък, и терзания, които ме унищожиха душевен.
Започнах да диря решение. Попаднах инцидентно на реклама на “Хил клиник”.
Записах си телефона, обадих се неотложно и ми назначиха обзор с уролог. На прегледа лекар Боцевски доста в детайли ми изясни какви са опциите за решение на казуса при моята простата. Жлезата ми беше доста огромна - колкото една ябълка, а естествената простата е колкото кестен. Трябваше да се оперирам, само че вместо да ме режат, избрах безкръвната и безболезнена интервенция със Зеления лазер. За мен се погрижи екипът на “Хил клиник” под управлението на доктор Фернандо Санча, който е корифеят на огромните простати. Някои хора споделят, че интервенцията с лазер е скъпа. Аз не знам нищо по-скъпо от личното ми здраве.



Операцията беше в събота. На другия ден, в неделя, ме изписаха. Качих се на колата и се прибрах в Добрич. След интервенцията докторите ми споделиха: “Влез да се изпикаеш”, и почтено ви споделям - не бях пикал по този начин от 30 години! Няма такова облекчение.

Ако знаят другите мъже в състояние като моето по какъв начин ще им мине всичко, въобще няма да ги е боязън - нито от лекарите, нито от интервенцията!”, споделя Страхил Иванов, на 73 години, от Добрич.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР