Седмиците на модата без съмнение са сред най-важните дни в

...
Седмиците на модата без съмнение са сред най-важните дни в
Коментари Харесай

Виктория Бекъм - с патерици

Седмиците на модата без подозрение са измежду най-важните дни в календара на всеки фешън дизайнер, които не би пропуснал за нищо на света. Дори в случай че би трябвало да се качи на подиума с патерици...
 Готова ли е Виктория Бекъм да бъде баба и по какъв начин желае да я назовават внуците
Готова ли е Виктория Бекъм да бъде баба

И по какъв начин ще желае да я назовават внуците

Точно това ще направи Виктория Бекъм, която преди ден дойде в Париж, където следва да показа сбирката си за сезон есен-зима 2024. Само седмица преди значимото събитие 49-годишната дизайнерки си счупи крайници по време на подготовка във фитнеса.

Във френската столица Виктория дойде с трен на Gare du Nord, където беше снимана да слиза с нормалната си грациозност макар патериците и шината на крайници. Тя носеше парка в цвят каки в композиция с черен чеп и обувка (на здравия си крак) на невисок ток.

Самата тя описа за случая си на 14 февруари, когато написа в стори в Instagram: " Честит Свети Валентин на мен... паднах във фитнеса ". Съпругът й Дейвид Бекъм също показа в стори, че счупването не е разместило костта на крайници и е " чисто ".
 Снимка 655209

Очаква се футболната легенда да се причисли към Виктория Бекъм в Париж за дефилето на едноименната й марка на 1 март в Париж. Най-вероятно до нея ще бъде и снаха й, която съвсем постоянно участва на ревютата на свекърва си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР