Седмицата започна и с добри новини за Николай Костов откъм

...
Седмицата започна и с добри новини за Николай Костов откъм
Коментари Харесай

Асен Митков не бил с комоцио

Седмицата стартира и с положителни вести за Николай Костов откъм фрагментите, с които разполага. Треньорът на Левски ще може да разчита на двама играчи, които в началото бяха отписани за дуела. Става въпрос за Асен Митков и Джамал Ел Джемили.

За 18-годишния Митков бе оповестено, че ще почива най-малко 2 седмици. Причината за това е, че се е бил сдобил с диагноза - комоцио от болничното заведение в Стара Загора, където се озова след загубата с Берое. Младокът бе ударен в главата към края на срещата, а по-късно се почувствал зле в съблекалнята. Това предиздвикало " сините " да работят незабавно и да го закарат в болница. Там открили, че Митков е получил леко разтърсване, само че бързо ще може да се възвърне от него. И тъкмо по този начин се случи. Вчера халфът тренира наедно с останалите, откакто се оказа, че няма никаква възбрана за игра. При комоцио той даже нямаше да има право да се включи в заниманието.

Ел Джемили обаче пропусна и вчерашната подготовка. Прегледите, които му бяха направени, демонстрираха, че контузията му не е толкоз сериозна. Очаква се през днешния ден той да тренира наедно с останалите. А на следващия ден ще влезе в най-малко в групата за мача с Арда, в който " сините " ще търсят първа победа отвън София и Пловдив, написа " Мач Телеграф ".
 Вратарят на Сливнишки воин скочил да бие Топчо посред
Вратарят на Сливнишки воин скочил да бие Топчо посред " Герена "

Екшън от Трета лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР