Седмицата на висшата мода бе първото по-голямо модно събитие, което

...
Седмицата на висшата мода бе първото по-голямо модно събитие, което
Коментари Харесай

Как се справиха дизайнерите без ревюта по време на Седмицата на модата? - slava.bg

Седмицата на висшата мода бе първото по-голямо фешън събитие, което директно бе наранено от ковид. По истинския проект трябваше да забележим ревютата на стилните къщи в Париж, само че действително се наложи да ги гледаме от кухните, офисите или спалните си.

Добрата вест – всеки съумя да се включи в едно доскро изцяло извънредно преживяване. Лошата – цялата магия се загуби.

Събитие, което е основано, с цел да носи наслада и хубави мемоари на всички фешън запалянковци, тази година бе помрачено от тъжните събития. Още повече – тъкмо haute couture модата е основана, с цел да внесе нещо друго, занимателно и красиво в всекидневието ни, а в този момент бе принудена да скрие капацитета си.

Едно от най-вълнуващите събития в света на модата, бе приравнено с всяко друго видео в Youtube или Zoom среща. Например “шоуто” на Chanel, което е едно от най-чаканите всеки сезон, бе смалено до клип от минута и половина.

Дори Dior, които се пробваха да създадат нещо друго и сътворих къс филм благодарение на Матео Гароне, отново не съумяха да доближат нормалния си искра.

Промяната се отрази и на самите модели. Повлияни от пандемията или не, множеството сбирки, които видяхме, бяха мрачни и основно в черната гама.

Дали ще чакаме същото и през септември?

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР