Седмицата на модата в Париж официално приключи, но ние продължаваме

...
Седмицата на модата в Париж официално приключи, но ние продължаваме
Коментари Харесай

Седмицата на модата в Париж извън ревютата – какво носеха гостите

Седмицата на модата в Париж публично завърши, само че ние продължаваме да се въодушевяваме от страхотните тоалети, които видяхме там.

Ако до този миг черпихме ентусиазъм от стайлинга по време на ревютата от Седмицата на модата, в този момент е време да се обърнем към визиите, които видяхме по улиците на Париж. Сред хората, които посетиха стилните събития видяхме известни персони и блогъри от целия свят, само че също по този начин и някои елементарни парижанки с афинитет към хубостта и стила… а тъкмо те от дълго време ни въодушевяват във връзка с модата.

Забелязваме, че всички от тях са се пробвали по собствен метод да интерпретират сегашните трендове. Много от тях структурираха визиите си с препратки към офисното облекло, което се трансформира в ежедневна униформа на дамите от целия свят.

Едновременно с това гостите на Седмицата на модата заложиха на доста забавни аксесоари.

Често се повтаряха детайли, които наподобяваха панделки – някои ги използваха като аксесоар за глава, други ги завързаха към врата си, трети – сътвориха цели елементи от тоалета си единствено от панделки. Звучи малко извънредно, само че повярвайте ни, ще ви хареса.

Ако не ни вярвате, просто разгледайте фотосите в галерията.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР