Седмица след тежката загуба с 1:4 от Нюкасъл мениджърът на

...
Седмица след тежката загуба с 1:4 от Нюкасъл мениджърът на
Коментари Харесай

Почетино посочи виновника за проблемите на Челси

Седмица след тежката загуба с 1:4 от Нюкасъл мениджърът на Челси Маурисио Почетино към момента претърпява неприятния резултат. Това е и най-голямото проваляне на отбора от началото на сезона.

" След като изгледах повтаряне на дуела, нещата ми наподобяват по-тежки ", призна треньорът.
 Снимка 644334
Източник:

" Разочаровахме целия клуб, тъй като наша беше отговорността да се представим добре - продължи Почетино. - Не можем да се разделяме на футболисти и треньори, тъй като всички сме едно цяло. Важно е играчите да свикнат да одобряват наставниците по естествен метод, когато те са гневни или щастливи. Бяхме остри с футболистите през тази седмица. Понякога има потребност да сме неприятни с тях, а различен път - да сме положителни с тях. Най-важното обаче е да им оказваме помощ, тъй като разполагаме със относително млад тим. Не Тотнъм, Ман Сити или Нюкасъл, а самите ние сме си най-големият зложелател и би трябвало да се фокусираме върху себе си. Ще бъде деликатни с Брайтън, само че тъкмо в този момент е належащо да сме по-внимателни с нас самите ".

" Може би цялостният ни метод към мача беше неверен, поради което и аз поемам отговорност. Това беше сложна седмица за всички нас, само че съм благополучен, че момчетата реагираха добре по време на тренировките. Осъзнахме какво би трябвало да подобрим в представянето си, с цел да бъдем по-постоянни. Понякога такива обстановки ти оказват помощ да станеш по-силен ", оптимист е треньорът.

След тази загуба Челси е на десета позиция във Висшата лига - на цели 12 точки от зона " Шампионска лига ".
 Нюкасъл - Челси 4:1 в мач от Висшата лига
Нюкасъл не пропусна опцията да разгроми неуверения Челси

Групи неточности закопаха " сините " на " Сейнт Джеймс Парк "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР