Седмица преди големия финал на Фермата: Съединение“, мисълта за голямата

...
Седмица преди големия финал на Фермата: Съединение“, мисълта за голямата
Коментари Харесай

Лъже ли Нури от „Фермата“, че ще дари наградата от 100 000 лева?


Седмица преди огромния край на „ Фермата: Съединение “, мисълта за огромната премия от 100 000 лв. все по-често изпълва съзнанието на участниците, като всеки от тях се надява, че ще успее да се добере до първото място.

Помакът Нури, който от няколко години живее и работи в Англия, с цел да събере пари за образованието на щерка си, неведнъж разгласи, че за него не е цел да завоюва паричната премия в шоуто, но ако въпреки всичко победи, няма да прибере парите, а ще ги подари.

През миналите три месеца обаче той постоянно си опонираше по тази тематика и това предизвика подозрения в станалите фермери, че в действителност лъже и няма никакво желание да даде премията за щедрост, в случай че я завоюва.

Заради многократните поръчки на мюсюлманина, че е удостоверил пред екипа на „ Фермата “, че ще подари парите, продукцията се принуди да изпрати писмо. От него излиза наяве, че екипът няма да разкрива думите на Нури пред тях, само че, в случай че той е склонен, ще даде на всички фермери видеозаписи от кастингите. Жоро и Роман, които насочат най-вече обвинявания към помака, че е затулен, мигновено обявиха, че желаят да видят с очите си какво е споделил. В началото Нури се съгласи видеото да бъде пуснато, само че с течение на полемиката на масата, се отхвърли.

Вокалистът на Д2 Дидо, който финален оглави фермата, разгласи, че не желае да гледа нищо и прикани хората да не се вършат на наивни, като си мислят, че човек, който мачка във всяка игра, в която взе участие, не желае финалната награда.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР