Седмичните инжекции за отслабване , които бяха приветствани като чудодейни“

...
Седмичните инжекции за отслабване , които бяха приветствани като чудодейни“
Коментари Харесай

Много странните и страшни странични ефекти от лекарство за диабетици

Седмичните инжекции за намаляване, които бяха приветствани като " чудодейни “ инжекции, предизвикват голям брой неприятни странични резултати, вариращи от необикновени до напряко плашещи, написа Daily Mail.

Повече от пет милиона американци одобряват хитови медикаменти като Wegovy и Ozempic, с цел да реализиран стройна физика, откогато започнаха да се пускат през 2021 година

Но в този момент има възходящи известия за пациенти, страдащи от физически и психически странични резултати от чисто новите медикаменти, като лекарите към момента се пробват да дешифрират повода.

Редица пациенти оповестяват за странни сънища, до момента в който са приемали лекарството Wegovy, които нормално употребяват известни персони.

Потребителите на лекарството също по този начин са разкрили, че страдат от бърза загуба на мускули, склонни да губят повече мускули, в сравнение с мазнини, до момента в който са на лекарството, и възвръщат наддаването на тегло, когато го спрат, като някои връщат повече тегло, в сравнение с са изгубили.

Пациентите, които употребяват медикаменти за намаляване, се сблъскват с отпусната кожа, предизвестяват лекарите, която е наречена " лице на Ozempic “ и " тяло на Ozempic “.

Причинява се от бърза загуба на тегло, която се случва толкоз бързо, че кожата няма време да се приспособява към новия размер на тялото. В резултат на това тя виси надолу на гънки.

Когато хората видят отметката на скалата да се насочва надолу, те допускат, че всичко, което губят, са мазнини.

Но лекарите са открили, че това не е по този начин - и че множеството пациенти в действителност губят повече мускули, в сравнение с мазнини.

Има опасения, че медикаментите за намаляване могат да провокират рак на щитовидната жлеза в доста редки случаи.

Щитовидната жлеза създава хормони, които контролират сърдечната периодичност, кръвното налягане, температурата и тежестта.

Но учените се притесняват, че когато хората одобряват медикаментите, това може да " свръхстимулира “ жлезата, което води до развиване на тумори.

Лекарите в Обединеното кралство изследват дали лекарството може да аргументи рак, а в Съединени американски щати е включено като предизвестие върху опаковката. Хората с фамилна анамнеза за рак на щитовидната жлеза се поучават да не одобряват лекарството.

Много пациенти се похвалиха в обществените медии, че са изгубили десетки килограми, до момента в който са приемали Wegovy и Ozempic - а някои и повече от 100.

Но малко на брой са загатнали, че откакто се откажат от лекарството, те са натрупали огромна част от тежестта - в случай че не и повече – назад.

Има и данни за омерзение към алкохола от хората, употребяващи лекарството. Експертите не са сигурни за какво лекарството може да отблъсква хората от алкохола, само че споделят, че може да е обвързвано с промени в областите на мозъка, които контролират желанието за храна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР