Седмичен хороскоп за 29.04-5.05: В последните дни на април транзитният

...
Седмичен хороскоп за 29.04-5.05: В последните дни на април транзитният
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 29.04-5.05 за всички зодии

Седмичен хороскоп за 29.04-5.05: В последните дни на април директният Марс ще се свърже с Нептун, което подрежда на множеството от нас да бъдат нараснало внимание, да се стараят да бъдат по-скромни и да стоят в сянка. Енергията на аспекта на връзката е много мощна, това ще ни предизвика да проявим разпоредителност и интензивност. Въпреки това, рисковете от взимане на неразумни решения ще се усилят, а осъществяването на нерационални дейности ще бъде доста огромен. Възможни са компликации при взаимното схващане, другарство и пояснение на дейностите на други хора.

В първия ден на май Венера образува под напрежение аспект с Плутон, който ще засегне най-вече сферата на взаимоотношенията. Ревността, споровете, недоразуменията сред сътрудниците не са цялостен лист на това, което чака доста представители на Зодиака.

Според Седмичен хороскоп Седмицата ще приключи с съразмерен аспект на Марс и Плутон, което доста ще усъвършенства силата, ще разсее прочувствените облаци и ще ви зареди с оптимизъм. Скорпионите и Овните ще се почувстват на гребена на вълната – от нови благоприятни условия, положително здраве и почнали позитивни промени. Стрелец, Лъв и Козирог ще могат да подобрят достиженията си в спорта. Телецът ще успее да преодолее мързела и най-сетне да свърши дълги задания. Близнаци, Везни и Водолей ще имат опция да създадат вложения, и то не постоянно материални, в здравето си, а Девите ще могат да реализират значими цели, свързани с научна или социална активност. Във всеки сюжет спечелили ще бъдат тези представители на зодиакалния кръг, които не се опасяват от промени, които са подготвени за тях, могат да поемат спомагателна отговорност и не се опасяват от риска и незнайното.

Ето какво ни чака през седмица 29.04-5.05 съгласно Седмичен хороскоп:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР