Седмичен хороскоп 16-22 декември 2019 ве обещава успешна седмица, стига

...
Седмичен хороскоп 16-22 декември 2019 ве обещава успешна седмица, стига
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп 16-22 декември 2019

Седмичен хороскоп 16-22 декември 2019 ве дава обещание сполучлива седмица, стига да мислите позитивно и да имате време за повече отмора. Борете се с проблемите и ги решете, до момента в който е време. Започваме със
Зодия Овен
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, само че вие имате капацитет да се справите. За Вас времето ще е удобно за реализиране на баланс и хармонични връзки най-много с сътрудниците на работното Ви място. Настъпва интервал, през който ще се радвате на положително здраве. В персонален проект Ви предстоят забавни събития. За Вас седмицата, а и целият сегашен интервал дават огромни благоприятни условия както за вътрешни промени, трансформации и освобождение от това, което към този момент не Ви служи, по този начин и да оцените откриващите се положителни благоприятни условия във връзка с бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна активност. В фамилията Ви може да има болен. Борете се с проблемите и може да видите какъв брой бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Телец
Ако добре се възползвате от създалите се обстановки към вас, ще бележите успехи. В дома Ви можете да изчистите възможни недоразумения, разискват се тематики, за които се намира метод за позволение и т. В средата на седмицата може да Ви дойдат доходи от спомагателна работа. В края на седмицата освобождавате душата си от всевъзможни терзания, освобождавате се от комплекси и обиди. В бизнеса Ви може да има промени. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и в случай че това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, да вземем за пример подписване на брак…Прекрасно време да демонстрирате креативния си капацитет, да имплантирате уменията си в личен бизнес, занимание, да сбъднете своя фантазия. Една смяна в ситуацията може да Ви ободри.
Зодия Близнаци

Според нашия седмичен хороскоп 16-22 декември 2019 вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите желанията си. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои значи и нова обич, а по-напредналите ще мислят и за брак. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Бъдете внимателни и търсете втори източник на информация, в случай че се постанова да вземате значими решения. Вие сте в основен интервал по отношение на финансовото Ви положение, респективно-професионална реализация. В дома Ви можете да изчистите възможни недоразумения, разискват се тематики, за които се намира метод за позволение и т. Във всички случай си заслужава да се стараете, вашите старания дават резултати.

Зодия Рак

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите желанията си. Вие сте в положително здраве. В фамилията Ви може да има болен. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги ще се утвърдите като положителни експерти, както и ще дадете поръчка за издигане в йерархията. Една любовна връзка се развива много бурно, и хората към Вас може да схванат какво става. Вашата прозорливост може да Ви спести ненужни главоболия. Не губете възприятие за действителност.

Зодия Лъв

Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, само че вие имате капацитет да се справите. Възможно е това да е облага за дома, кола или друга огромна движимост. Ако Ви се постанова да поддържате връзка с досадници го правете интелигентно, като запазите достолепие и не разголвате душата си. Имате доста мотиви за безредици. Ако имате желание да вършиме вложения или да вземете значими финансови решения, времето е уместно за това. Възможно е да се включите в курс за повишение на квалификацията, работата Ви го изисква. В края на седмицата са евентуални пътувания или посрещане на посетители.

Зодия Дева

Изненада може да Ви изведе от нормалното Ви русло. В интимния Ви живот ще споделяте усеща и хармонични връзки с колегата ви. Ако изпитвате предпочитание да стартирате образование, моментът е добър да се впуснете в сходно начинание. Ако рискувате във връзка с финансите си, допустимо е да претърпите загуби. В персонален проект сте обзети от необяснима тревога. Някои от Вас може да отстранен един път вечно бариерите по пътя си, други да влошат връзките си с околните. Борете се с проблемите и може да видите какъв брой бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Зодия Везни

Бъдете положителни и с положително отношение към другите, тъй като събитията могат да Ви подбуден към всевъзможни страсти. Ако рискувате във връзка с финансите си, допустимо е да претърпите загуби. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, тъй като дружно би трябвало да търсите метод да решите едно тестване на Съдбата. В края на седмицата освобождавате душата си от всевъзможни терзания, освобождавате се от комплекси и обиди. За необвързаните от зодията стартира нов, забавен интервал с доста страсти и въодушевление. Вие сте във значим и превключващ интервал по отношение на професионалната Ви реализация. В края на седмицата жестът на непосредствен човек може да Ви трогне.

Зодия Скорпион

Нашият седмичен хороскоп 16-22 декември 2019 вещае новости в края на седмицата ще трансформират настроението Ви в положителна посока. На влюбените следва да вземат съдбоносно решение във връзка формалното оформяне на връзките. Имате късмет да напреднете в кариерата до края на годината. Движете се повече, по този начин може да подготвите тялото си за идващия интервал, да избегнете схващания и ставни болести. Ако имате желание да вършиме вложения или да вземете значими финансови решения, времето е уместно за това. Бъдете деликатни при пътувания, избягвайте разногласия с далечни родственици, изключително през втората част на интервала. В всекидневието Ви няма да липсват терзания, само че като цяло интервалът е конструктивен за вас.

Зодия Стрелец

Вашата далновидност доста ще Ви оказва помощ през седмицата. Без подозрение постоянно ще Ви съпътства и отмалялост, за това избягвайте непотребните разногласия и спорове, с цел да съхраните силата си за отговорностите, които Ви предстоят. За Вас времето ще е удобно за реализиране на баланс и хармонични връзки най-много с сътрудниците на работното Ви място. Вашата прозорливост може да Ви спести ненужни главоболия. Възможно е родителите да Ви създадат подарък или родственици. Ако сте в брачни връзки, намерете време да се усамотите с колегата си и да проведете належащ диалог. Ако пък още не сте обвързани, тогава самоуверено напред и не се тормозете да употребявате неустоимия си сексапил. Не се тормозете да питате и да търсите помощ.

Зодия Козирог

Идва вашето време. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и в случай че това се случи-бързо да се замислят за нещо по-сериозно, да вземем за пример подписване на брак… Прекрасно време да демонстрирате креативния си капацитет, да имплантирате уменията си в личен бизнес, занимание, да сбъднете своя фантазия. В фамилията Ви може да има болен. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да изискат от родственици. Здравето и тонусът Ви са отлични. Бъдете внимателни и търсете втори източник на информация, в случай че се постанова да вземате значими решения. Аргументирайте се добре.

Зодия Водолей

Бъдете доброжелателни, мислете за бъдещето и за удоволствията, които Ви чакат. В близкото Ви обграждане има хора, които Ви подтикват да се развивате, само че може също да Ви нервират или се регистрират като конкуренция, която би трябвало да преборите. В края на седмицата огромна част от Вас може да завоюват пари и съвсем незабавно да ги вложат в едно не толкоз перспективно начинание. Действате основно под въздействие на страстите си, а не на разсъдъка. Ако сте сами- едно другарство може да прерасне в любовна случка. Ако изпитвате предпочитание да стартирате образование, моментът е добър да се впуснете в сходно начинание. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Седмицата е удобен интервал, ще осъществите замисленото в персонален или работен проект.

Зодия Риби

В петък ще настъпи нов интервал за декември – не взимайте крайни решения, изключително под въздействието на страсти. В края на седмицата се обрисуват парични доходи. Ако Ви се постанова да поддържате връзка с досадници го правете интелигентно, като запазите достолепие и не разголвате душата си. В края на седмицата се чувствате изтощени от разнообразните задължения и извънредно противоположните стремежи на хората към вас. Настъпват спокойни дни за почивка и занимания. За да приключвате делата си в период и с нужната подготвеност, не отлагайте нищо за в последния миг. Една смяна в ситуацията може да Ви ободри.

Инфо: Знаците

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР