Седма седмица, изпълнена с житейски избори, екшън, трогателни моменти и

...
Седма седмица, изпълнена с житейски избори, екшън, трогателни моменти и
Коментари Харесай

Вълнуващи предложения в седмата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Седма седмица, изпълнена с житейски избори, екшън, трогателни моменти и доста смях, чака почитателите на качественото кино в седмия сезон на по KINO NOVA. Най-запалените киномани ще могат да изберат кой филм да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч., гласувайки на специфичния уебсайт.

Клоуи Грейс Морец изгрява в премиерното заглавие „ Загиващ разум “ , което е акомодация на записките на Сузана Каалан . Историята споделя за злокобното заболяване на мозъка, постепенно тласкащо героинята към лудостта. Всичко върви добре в живота на 21-годишната Сузана, когато стартират да се появяват признаци, необясними за лекарите. Следва сложна битка да резервира естествения темп на живота си в тази спираща дъха и неподправена лента.
 Великият понеделник NOVA
Второто предложение за седмицата във „ Великият понеделник “ е екшънът „ Бандитки “ , в който Салма Хайек и Пенелопе Круз се трансформират в две дами, чиито татковци биват убити от подъл въоръжен лъжец . Той прокарва кървава пътека през Югозапада, до момента в който обира банка след банка. За да отмъстят, дамите с радикално противоположни характери се заричат да победят измамника в личната му игра, като атакуват и обират банките, преди килърът на бащите им да стигне до тях.
 Великият понеделник NOVA-->
Зрителите ще могат да дадат гласа си и за трогателния филм „ Хачико: Историята на едно куче “ , разказващ действителната история за мощната връзка сред куче и неговия собственик. Хачико изпраща и посреща стопанина си - уважавания професор Уилксън, в продължение на години, до момента в който той отива и се връща от работа. За злощастие един ден по време на работа професорът получава удар и умира. След това Хачико отива на гарата, с цел да чака стопанина си всеки ден едновременно. И по този начин до края на дните си.
 Великият понеделник NOVA
Динамичната комедия „ Розовата пантера ” също ще се бори за любовта на тайните сътрудници на KINO NOVA. Несръчният контрольор Клузо (Стийв Мартин) поема най-важния си случай до момента. По пътя към разнищването му, той и новият му помощник - непоколебимият служител на реда Жилбер Понтон, се сблъскват с неуловими търговци на диаманти, хипотетични убийци, рискови бандити, секрети сътрудници, мистериозни треньори и едно екзотично пиво.
 Великият понеделник NOVA
Екшън-драмата „ Ямакаши “ е последното предложение в седмата седмица на „ Великият понеделник “. В него 7 момчета от Париж обичат провокации като катеренето по високи здания и практикуването на паркур , изключително когато по петите им са ченгетата. Ямакаши се самоопределят като актуалните самураи и момче, което е техен почитател има потребност от трансплантация, за която родителите му нямат средства. Ще съумеят ли те да му оказват помощ?
 Великият понеделник NOVA
Феновете могат да избират своя любимец и на , а филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник, 12 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на акцията трима от всички дали своя глас по време на акцията, ще се борят за огромните награди - специфични шпионски часовници.

 дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията " Медийна реклама ".

Следете „ Великият понеделник “ в ефира на  и на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР